Ha egy lánynak nem convers cipője van hanem sima tornacipője az gáz?
És nézd meg milyen farmerjeik vannak: [link]
már messziről virít, h minőségi és kényelmes. Bátyámnak volt egy diesel ruhára, nem is bírta sokáig, a farmermom pedig már több éve megvan, és még midnig divatos és úgy néz ki, mint ha vadiúj lenne
Linket kértem, ami bizonyítja, hogy a Mustang, Converse felsőkategóriás márka.
Reggelre keress nekem egyet, addig hello.
nem bírok még csak linket keresni se a nagy röhögésbe:D jesszus milyen ruhákat árul ez a disele xD és már kezdtem azt hinni tényleg jó márka, de visszatérek első álláspontomra, miszerint ezt csak az újgazdag lúzerek hordják xD
Ezzel most a tornacipőket akarják utánozni? xD mert akkor egy csöppet gyakorloniuk kell: [link]
xD szakadok a röhögéstől xD
De durva: a Diesel strandpapucs többe kerül, mint neked a Mustang farmered. Képzelem milyen lehet annak a farmernek a minősége.
Na, ígérd meg, hogy reggelre lesz bizonyíték hogy a Mustang, Converse csúcsmárkát képvisel.
Erőtesd meg magad.
Jó éjszakát.Illetve jó keresgélést (a semmihez, mert nem lesz :)))
ha nem tűnt volna fel, nem a minőséged fizeted meg, hanem a márkát:D ugyanúgy, mint a nike-nál xD ennyit sem tudsz, de buta vagy:D mondtam,h volt már diesel cuccunk, ami pár nap alatt tönkrement, tehát ennyit a te kis dédelgetett márkádról, már nem is tetszik neked annyira mi xD A mustang legalább jól néz ki, férfi ruhákat is gyárt, nem csak koptatott meleg gagyákat, amiket nyílván megveszel xD
nyuugodt meg, nem fogod neked linkeket keresgélni, írd be szépen a www.google.hu-ba, hogy converse és néz meg bármelyik találatot, amitől majd jól leesik az állat, h mekkora cég és h minden országban ismerik:D na hopp ezt megint benézted:D:D na menj aludni, kisgyekrekeknek már ágyban a helye, és ordíts bele a párnádba sírva, h anyuci mindenki csak bántani tudja a dieselt, mert egy sz@r márka, de senki sem linkel nekem ühüm bühüm xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!