Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha egy lánynak nem convers...

Ha egy lánynak nem convers cipője van hanem sima tornacipője az gáz?

Figyelt kérdés
Szerintem nem, de a ti véleményetekre lennék kíváncsi.
2011. aug. 6. 21:54
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/237 anonim ***** válasza:
0%
21:59 te mindent elhiszel amit olvasol, felteszem blikbe olvastad :D:D nem mentél már el egyszer? ennyire érdekel, h hogy égsz le mégegyszer?:D
2011. aug. 8. 22:00
 122/237 anonim ***** válasza:
0%
na látod, enyit ér a dieseled xD
2011. aug. 8. 22:01
 123/237 anonim ***** válasza:
0%
jogosxD
2011. aug. 8. 22:02
 124/237 anonim ***** válasza:
0%
egyébként visszaolvastam a tegnapi válaszokat, majdnem elbőgtem magam ezen a story-n. Nem is mondtad eddig, h kocka vagy, de mostmár értem, h mire fel ez a nagy ego, biztos a wow-ban megszoktad, h te vagy a menő, mert naphosszat játszol -.-" na én az iyleneket semmibe sem veszem. Meg az olyan férfiakat is, akik ilyen begyöpösödötted, és gagyi ruhákba járnak.
2011. aug. 8. 23:57
 125/237 anonim ***** válasza:
73%

Egyébként még mindig nem tudsz linket küldeni a Mustangról, ami bizonyítaná, hogy valami felsőkategóriás márka, mint a Diesel :)

Majd egyszer, talán:)

Valami ilyesmire gondolok, mint amiket a Diesel nyer: legjobb textil minőség, vezető szerep új szövetek kifejlesztésében, legjobb Olaszországi vállalat, vagy mint most az utolsó, amit éppen kapott:

2011 európa díj

[link]

Tudod mi a különbség? Én tudok linkeket küldeni bizonyítékul, te csak hőbölögni és káromkodni tudsz. Linket kérünk, ami ugyanígy bizonyítja, hogy ez a szar Mustang ér is valamit. Nem tudsz, Sajnálom.

2011. aug. 9. 00:11
 126/237 anonim ***** válasza:
0%

Az a helyzet, h már harmadszor írod az, h hőbölög. Az höbörög de mind1 -.-"

Nem azzal van a baj, h milyen márkás a diesel, mert igen, márkás, de közel sem néz ki olyan jól, mint a mustang. És ezzel a mániáddal, h ilyen-meg olyan bemutatkozó cuccokat nézel róla, már már szinte szánalmasan fanatikus vagy és nem veszed észre, h milyen jó cuccok vannak, ami nem diesel. Ez itt a baj. Én nem fogok még a neten is ilyen videókat nézni, mint te, ez gyerekes. Én megveszem ami jól néz ki, és az egyértelműen a mustang, ők legalább em gyártanak ilyen koptatott trapéz b.zis gatyát, meg ilyen ódivatú átlátszó napszemüveget és bacsuli kölnit. ez a különbség a kettő között, h az egyiket meg is veszik és tetszik mindenkinek, a másikat pedig csak az ilyen újgazdagok veszik meg, mert tudják egymáséról és drága, és ezen élvezkedtek, h kinek van drágább ruhája. gyereksek vagytok.

2011. aug. 9. 00:16
 127/237 anonim ***** válasza:
73%

Már megint lemaradt a linked, ejnye-bejnye.

Ha tudnád, hogy a sztárok mind Armani és Diesel cuccokat hordanak:

Madonna, Vanessa Hudgens, Brad Pitt, Jessica Simpson, Uma Thurman, Heather Graham stb...

Biztosan nincs pénzük Mustangra, és igénytelenek. :)

Jut eszembe: Brad Pitten ez mi is? Csak nem egy Diesel Cobretti? :)))

[link]

Egyébként többek közt az Ocean's trilógiában is hordta. Nem volt pénze és ízlése a Mustangra.))

2011. aug. 9. 00:29
 128/237 anonim ***** válasza:
73%
Most már eléggé égsz? :))
2011. aug. 9. 00:30
 129/237 anonim ***** válasza:
0%
Attól, h brad pitt hordja, attól még ronda. Kár érte, pedig jópasi:D Most jön az, hogy vin diesel is diesel xD
2011. aug. 9. 00:30
 130/237 anonim ***** válasza:
0%
Még mindig nem fogtad fel, h attól, h drágák a ruháid, attól még rondák xD
2011. aug. 9. 00:34
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!