Ha egy lánynak nem convers cipője van hanem sima tornacipője az gáz?
Egyébként még mindig nem tudsz linket küldeni a Mustangról, ami bizonyítaná, hogy valami felsőkategóriás márka, mint a Diesel :)
Majd egyszer, talán:)
Valami ilyesmire gondolok, mint amiket a Diesel nyer: legjobb textil minőség, vezető szerep új szövetek kifejlesztésében, legjobb Olaszországi vállalat, vagy mint most az utolsó, amit éppen kapott:
2011 európa díj
Tudod mi a különbség? Én tudok linkeket küldeni bizonyítékul, te csak hőbölögni és káromkodni tudsz. Linket kérünk, ami ugyanígy bizonyítja, hogy ez a szar Mustang ér is valamit. Nem tudsz, Sajnálom.
Az a helyzet, h már harmadszor írod az, h hőbölög. Az höbörög de mind1 -.-"
Nem azzal van a baj, h milyen márkás a diesel, mert igen, márkás, de közel sem néz ki olyan jól, mint a mustang. És ezzel a mániáddal, h ilyen-meg olyan bemutatkozó cuccokat nézel róla, már már szinte szánalmasan fanatikus vagy és nem veszed észre, h milyen jó cuccok vannak, ami nem diesel. Ez itt a baj. Én nem fogok még a neten is ilyen videókat nézni, mint te, ez gyerekes. Én megveszem ami jól néz ki, és az egyértelműen a mustang, ők legalább em gyártanak ilyen koptatott trapéz b.zis gatyát, meg ilyen ódivatú átlátszó napszemüveget és bacsuli kölnit. ez a különbség a kettő között, h az egyiket meg is veszik és tetszik mindenkinek, a másikat pedig csak az ilyen újgazdagok veszik meg, mert tudják egymáséról és drága, és ezen élvezkedtek, h kinek van drágább ruhája. gyereksek vagytok.
Már megint lemaradt a linked, ejnye-bejnye.
Ha tudnád, hogy a sztárok mind Armani és Diesel cuccokat hordanak:
Madonna, Vanessa Hudgens, Brad Pitt, Jessica Simpson, Uma Thurman, Heather Graham stb...
Biztosan nincs pénzük Mustangra, és igénytelenek. :)
Jut eszembe: Brad Pitten ez mi is? Csak nem egy Diesel Cobretti? :)))
Egyébként többek közt az Ocean's trilógiában is hordta. Nem volt pénze és ízlése a Mustangra.))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!