:D te magad vagy az ha nem tűnt volna fel:D na asszem feladtátok, és rájöttetek milyen cikik vagytok. sajnálom lúzerkék h nem tudtok már mit hőbörögni xD
2011. aug. 8. 21:54
113/237 anonim válasza:
Hát jobb anya vagyok mint a Tied mert ha jó lett volna nem ilyen gyökér gyereke lenne :)
Retro????????????? Na süllyedj el mélyre....
2011. aug. 8. 21:54
114/237 anonim válasza:
:) persze, a zara után minden jobban hangzik, még a retro is:) 20valahány éves létedre elég szánalmas vagy kis proli:D
2011. aug. 8. 21:55
115/237 anonim válasza:
Amúgy azt a videót végig nézted egyáltalán, nekem elég volt belepillantanom, de el kellett mennem hányni. miezmár?: [link]
2011. aug. 8. 21:56
116/237 anonim válasza:
...... xD
Hányd le anyád hogy ilyennek nevelt :)))
Retromayokeyo stb meg a nyomik hordanak.
Na pááááááááááááááá
2011. aug. 8. 21:57
117/237 anonim válasza:
A Retroval jól beéget.
Tudja a retro márka egyáltalán mi?
Amiket más neves márkák alatt, én Armanit és Dieselt hallottam, szóval amiket "nagy" márkák nevei alatt nem lehet már eladni minőségbeli okok miatt, azt felcímkézik retronak.
2011. aug. 8. 21:59
118/237 anonim válasza:
:D akkor te mi vagy a zaráddal meg a kínais gönceiddel nyominger?:D Amúgy ilyenkor hova rakod szegény gyereket, mikor egész nap gépezel, marha jó anyuka vagy xD nemhogy megtanulnád a nornális márkákat pl. retro, mustang, Levi's. zarába csak lúzerek járnak xD
119/237 anonim válasza:
na pá
120/237 anonim válasza:
jeszus ez a diesel 100szor szarabb mint bármelyik kínai
eddig még nem is hallotam róla olyan hatalmas márka
ha azt mondják nekem hogy diesel akk nekem a diesel olaj jut eszembe nem ezzzXD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!