Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha egy lánynak nem convers...

Ha egy lánynak nem convers cipője van hanem sima tornacipője az gáz?

Figyelt kérdés
Szerintem nem, de a ti véleményetekre lennék kíváncsi.
2011. aug. 6. 21:54
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/237 anonim ***** válasza:
73%
Hidd el, beütöttem a Google-ba. De semmit nem talált, csak tornacipőt és tornacipőt. De semmi díj, minőségbeli elismerést nem talált a google. Azért írtam, hogy te keress nekem, remélem reggelre találsz.:) Szia
2011. aug. 9. 01:51
 162/237 anonim ***** válasza:
28%
Jah és igen, ajánlom ezt a kérdést neked, akinek az a legnagyobb vbaja, h melyik ódivatú gagyimárkájú cuccot vegye meg: http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__egyeb-kerdesek_..
2011. aug. 9. 01:52
 163/237 anonim ***** válasza:
0%
keres a halál,én anélkül is tudom, h minden sztár ezt hordja és rengetegen ismerik, elismerék és zereteik, nekem nem ettől függ az életem, mint neked xD na pá, jó keresgélést lúzerka
2011. aug. 9. 01:52
 164/237 anonim ***** válasza:
73%

Akkor szia, reggelre remélem találsz valamit.

Ha nem lesz link, már nem írok, azzal elismered, hogy nem találtál, és beégtél. Sok sikert.

2011. aug. 9. 01:54
 165/237 anonim ***** válasza:
0%
te talán nem tudsz olvasni?:D jesszus de égő vagy
2011. aug. 9. 01:56
 166/237 anonim ***** válasza:
28%

tessék olvasd el, talán tanulsz belőle vmit: [link]

na beégtél megint ha?:D:D:D szánalmas próbálkozás volt, de végül csak is a jobb nyer, vagyin én hahahahahaha:D:D kis kocka gyík, menj és wowozzál a diesel rhádba xD

2011. aug. 9. 01:59
 167/237 anonim ***** válasza:
73%

Nem a történetét kértem, hogy linkeld be. Azt én is megtaláltam. Hanem valami olyat, ami jelzi, hogy igenis, ez egy felsőkategóriás cég.

Néztem a képeket: 5 képből 5-ön tornacipő, szánalmas.

Figyelj, ha ez téged vigasztal, leírom, a Converse jó tornacipőket gyárt, és ettől ez a cég már csúcskategóriásnak nevezhető. Ugye milyen hülyén hangzik. Na látod.

Valami olyat linkelj, amiből látom, hogy legalább csak a töredékét éri a Diesel-nek, pl. ez a legismertebb, legkedveletebb parfümök egyike, 1997 óta gyártásban van:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__81272..

Na, ez már valami, ha egy hasonlót találnál, de eddig semmi, csak erre futotta 2 nap alatt, hogy belinkelted a converse történetét? Szánalmas

2011. aug. 9. 02:11
 168/237 anonim ***** válasza:
0%
sok dolog le van írva benne, olvassd csak végig, nem csk a története. Amúgy ezekre a kérdésekre én is ilyen válaszokat adok, csak hogy szivassan a népen, de segáz:D ha te az internetnek ennyire hiszel:D De maúgy arra még nem válaszoltál, hogy itt senkit sem érdekel a márka hirneve, mert ezt úgy se látja senki rajtad pl. egy bulin. Ott csak azt látják, hogy egy otromba ruha van rajtad, hiába mentegetőzöl, h "de ez egy diesel" ühüm bühüm... meg amúgy igen, amiket linkeltem tényleg tornacipú van rajzuk, ez is volt a lényeg xD mert ugye tudod, a converse cipőket gyárt :$ linkeltem neked ismert sztárokról, te is ezt csináltad, problem?:D de még mindig nem válaszoltál, csak kerülgeted a forró kását xD félsz az igazságtól?:D
2011. aug. 9. 02:16
 169/237 anonim ***** válasza:
68%
Várok egy ütős linket reggelre. Maradjunk ennyiben. Ha nem lesz, akkor szarban vagy.
2011. aug. 9. 02:18
 170/237 anonim ***** válasza:
0%

EZ NEM LEHET IGAZ, HOGY EKKORA PANCSER VAGY:D:D

még mindig itt tartasz?:D:D válaszolj már arra a nyomorult kérdésre, és ne tereld el mindig a témát:D amúgy nem fogok neked linkeket keresgetni, írd már be a nyomorult google, h convers és verd ki rá a f@szod, h milyen ügyes vagy. nem lesz reggelre link, sz@rba leszek?:D WTF le fogod tagadni, h milliók ismerik a converset vagy mit tervezel xD letörölteted a google-be a képeket az összes sztárról akik converset hordanak, csak mert szerinted a diesel a jó xD ne legyél már ennyire gyerekes ember, mert ez már beteges:D

2011. aug. 9. 02:21
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!