Ha egy lánynak nem convers cipője van hanem sima tornacipője az gáz?
Akkor szia, reggelre remélem találsz valamit.
Ha nem lesz link, már nem írok, azzal elismered, hogy nem találtál, és beégtél. Sok sikert.
tessék olvasd el, talán tanulsz belőle vmit: [link]
na beégtél megint ha?:D:D:D szánalmas próbálkozás volt, de végül csak is a jobb nyer, vagyin én hahahahahaha:D:D kis kocka gyík, menj és wowozzál a diesel rhádba xD
Nem a történetét kértem, hogy linkeld be. Azt én is megtaláltam. Hanem valami olyat, ami jelzi, hogy igenis, ez egy felsőkategóriás cég.
Néztem a képeket: 5 képből 5-ön tornacipő, szánalmas.
Figyelj, ha ez téged vigasztal, leírom, a Converse jó tornacipőket gyárt, és ettől ez a cég már csúcskategóriásnak nevezhető. Ugye milyen hülyén hangzik. Na látod.
Valami olyat linkelj, amiből látom, hogy legalább csak a töredékét éri a Diesel-nek, pl. ez a legismertebb, legkedveletebb parfümök egyike, 1997 óta gyártásban van:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__81272..
Na, ez már valami, ha egy hasonlót találnál, de eddig semmi, csak erre futotta 2 nap alatt, hogy belinkelted a converse történetét? Szánalmas
EZ NEM LEHET IGAZ, HOGY EKKORA PANCSER VAGY:D:D
még mindig itt tartasz?:D:D válaszolj már arra a nyomorult kérdésre, és ne tereld el mindig a témát:D amúgy nem fogok neked linkeket keresgetni, írd már be a nyomorult google, h convers és verd ki rá a f@szod, h milyen ügyes vagy. nem lesz reggelre link, sz@rba leszek?:D WTF le fogod tagadni, h milliók ismerik a converset vagy mit tervezel xD letörölteted a google-be a képeket az összes sztárról akik converset hordanak, csak mert szerinted a diesel a jó xD ne legyél már ennyire gyerekes ember, mert ez már beteges:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!