Ha egy lánynak nem convers cipője van hanem sima tornacipője az gáz?
Figyelt kérdés
Szerintem nem, de a ti véleményetekre lennék kíváncsi.2011. aug. 6. 21:54
211/237 anonim válasza:
Férjecske ma dolgozik, de tegnap nagyon jó ebédet csinált :p Nekem ilyenre nincs gondom.....
212/237 anonim válasza:
hát élénk színbe nekem sincs, conversem csak fehérbe van, mert a világos hajamhoz az jobban illik:) Én emg azt nem értem,h a magassarkút minek viselik mindenap, elég lenne ha mondjuk "buliba" stb helyre megy, akkor elegáns meg minden, de így minden nap már olyan közhelyes. Ott jobb egy kicsit merészebb lenni.
213/237 anonim válasza:
Magassarkú és magassarkú között is van különbség. Hétköznapokon klasszikus, alkalmakkor meg dögös, platformos stb.
A színes tornacipőket 10 ééves kor fölött betiltani. A kislányomon jól áll a lila pillangós, de egy felnőttön... ne már :s
214/237 anonim válasza:
van lila pillangós converse, hol vetted?:D amúgy nem csak sima szinűek vannak, meg csak olyan, amiket linkeltél egyszerű tornacipő, egy tucat féle van, ami máshogy néz ki, ez benne a nagyszerű
215/237 anonim válasza:
A lányomé nem Converse hanem H&M- es és Ő választotta ki.... eszembe sem jutott volna venni tornacipőt de mentünk neki ruhát venni és kiszúrta és addig hisztizett amíg nem sikerült keríteni egyet a méretében... :)
216/237 anonim válasza:
na legalább neki van ízlése:D
218/237 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék beleavatkozni a vitába de ti a ruhákról beszéltek és veszekedtek egymással. ami nem lenne gond csak nem érkezik válasz a kérdésre.( nem tudtam mind a 250 választ elolvasni de aki válaszolt arra nem vonatkozik amit írok.) Ha vki válaszolt a kérdésemre azt köszönöm. De nem vitázzatok. :) Légyszi.
2011. aug. 9. 13:47
219/237 A kérdező kommentje:
*ne vitázzatok
2011. aug. 9. 13:48
220/237 A kérdező kommentje:
*215 :)
2011. aug. 9. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!