Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha egy lánynak nem convers...

Ha egy lánynak nem convers cipője van hanem sima tornacipője az gáz?

Figyelt kérdés
Szerintem nem, de a ti véleményetekre lennék kíváncsi.
2011. aug. 6. 21:54
 201/237 anonim ***** válasza:
58%

Mit is nyertél te meg? Mert nem úgy tűnik..

Amúgy a converset azért hordja mindenki mert "menő" és felkapott de közben meg a lecsövesebb emberke is megengedheti magának....

2011. aug. 9. 12:24
 202/237 anonim ***** válasza:
0%
www.google.hu... tessék önállósítani magad, írd be hogy CONVERSE és verd ki rá xD fogd már fel, h lesz@rom milyen felsőkategóriás göncöket hordasz, akkor is gáz, ciki az emberek között, de te ezt a 4 fal között a gépeddel úgy se fogod meglátni xD de már mentem is a válaszaidat, és rakom fuckyear-ra:D ezt másnak is látni akell :D:D:D
2011. aug. 9. 12:24
 203/237 anonim ***** válasza:
0%
csövers, mint te?:D igen, midnenki megengedhet magának 20ezer forint feletti cipőket, tényleg:D hol laksz te a rózsadombon :P
2011. aug. 9. 12:25
 204/237 anonim ***** válasza:
58%

15 ezer.... a vászon tornacsuka..... a 95% azt hordja nem a bőr verziókat. Vászoncipő 15 ezer mindenhol.

Egy csóró is max péár hónap alatt összeszedi vagy návnap, szülinapra kéri- kapja.

Egyetlen tornacipőm egy Converse, maradok a szexi magassarkúaknál...

2011. aug. 9. 12:27
 205/237 anonim ***** válasza:
0%
de én nem veszek vászoncipőt, ha converse, akkor igazi bőr, az a szexi. magassarkú xD az neked szexi? xD biztos sok hasznát veszed miközben szaladgálsz a gyerek után
2011. aug. 9. 12:29
 206/237 anonim ***** válasza:
58%

A gyerek után nem magassarkúban szaladgálok, de járok vásárolgatni, dolgozni, olyankor olyat veszek... meg akkor is ha barátnővel megyünk kávézóba, étterembe stb.

Senki nem a bőrről beszél.... azt alig hordanak.... az utcán lévő conversek közel 100%-a a klasszikus tornacsuka. Akkor miről beszélsz a 20 ezres cipről?

Vagy tudod mit? Viselj 30 ezreset :) Ha jól esik azt mondanod :)

Amúgy is nagyon nőies lány lehetsz a converse bőrcipőddel....

2011. aug. 9. 12:33
 207/237 anonim ***** válasza:
58%
Jajj csajszi nem tudom ki vay de rohadt jól elszórakoztatsz :)))
2011. aug. 9. 12:34
 208/237 anonim ***** válasza:
0%
én 22 ezerért vettem a bőrt, és igen, nőies, nem kell mindenkinek ilyen tucat szbom ruhába flangálni:) szerencsére engem nem a cipőm tesz szexivé, amúgy is csinos vagyok, vékony, szerintem észre sem veszi senki, h milyen cipőm van, max annyira, h pontosan passzol mindig minden az összes ruhadarabommal:P ennyi
2011. aug. 9. 12:35
 209/237 anonim ***** válasza:
58%
nyugi, én is jól szórakozok rajtad xD na mivan, férjecske csinálja az ebédet?:D
2011. aug. 9. 12:35
 210/237 anonim ***** válasza:
58%

Nos én nem vagyok ultravékony viszont gyönyörű sötét hajam van, barna bőröm és nagyon nőies vagyok. Ezen csak dob a szűk farmer és a tűsarok. Ha azt akarom, hogy imádjanak a férfiak aznap akkor komoly luxustáskát viselek, ha nem, akkor rojtos, kockás stb stb. komolytalan darabokat.

Nekem nem tetszik egy nőn a tornacipő én csak max a tescos vásárláskor veszem fel farmerrel, amúgy melegítővel szokta. Azt meg pláne nem értem, hogy huszonéves lányok hogy tudják utcai viseletként viselni mindenféle élénk színben... bebörtönözném őket.... :s

2011. aug. 9. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!