Ha egy lánynak nem convers cipője van hanem sima tornacipője az gáz?
Mit is nyertél te meg? Mert nem úgy tűnik..
Amúgy a converset azért hordja mindenki mert "menő" és felkapott de közben meg a lecsövesebb emberke is megengedheti magának....
15 ezer.... a vászon tornacsuka..... a 95% azt hordja nem a bőr verziókat. Vászoncipő 15 ezer mindenhol.
Egy csóró is max péár hónap alatt összeszedi vagy návnap, szülinapra kéri- kapja.
Egyetlen tornacipőm egy Converse, maradok a szexi magassarkúaknál...
A gyerek után nem magassarkúban szaladgálok, de járok vásárolgatni, dolgozni, olyankor olyat veszek... meg akkor is ha barátnővel megyünk kávézóba, étterembe stb.
Senki nem a bőrről beszél.... azt alig hordanak.... az utcán lévő conversek közel 100%-a a klasszikus tornacsuka. Akkor miről beszélsz a 20 ezres cipről?
Vagy tudod mit? Viselj 30 ezreset :) Ha jól esik azt mondanod :)
Amúgy is nagyon nőies lány lehetsz a converse bőrcipőddel....
Nos én nem vagyok ultravékony viszont gyönyörű sötét hajam van, barna bőröm és nagyon nőies vagyok. Ezen csak dob a szűk farmer és a tűsarok. Ha azt akarom, hogy imádjanak a férfiak aznap akkor komoly luxustáskát viselek, ha nem, akkor rojtos, kockás stb stb. komolytalan darabokat.
Nekem nem tetszik egy nőn a tornacipő én csak max a tescos vásárláskor veszem fel farmerrel, amúgy melegítővel szokta. Azt meg pláne nem értem, hogy huszonéves lányok hogy tudják utcai viseletként viselni mindenféle élénk színben... bebörtönözném őket.... :s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!