Ha egy lánynak nem convers cipője van hanem sima tornacipője az gáz?
:) hagyd ez a liba egy idióta.
Persze hogy semmi érvet nem tud a Converse mellett felhozni mert olyan nincs :)) Tornacipő egy csillaggal :))
Legagyizza a Dieselt, miközben nyilván a sarki kínaiból meg turkálókból veszi a cuccait :)
Itt meg menőzik, hogy ha már a valóságban egy szánalmas csicska legalább itt had legyen menő :))
Hát igen, szerencsére nekem enélkül is van elég pénzem 30ezres convers cipőket, 50ezres mustang farmerokat, darabonként 10ezer ingeket venni promodba stb-ben, úgyhogy nyugi a márkákból van nekem elég, de szerencsére nem vagyok ilyen kis lúzer nagyképű, mint te, akit gondolom messze elkerül minden emberi lény, így sajnos senki sem csodálhatja meg a deichmanos cipőidet, meg a zarás régimódi ruháiddal együtt:P
Ezek közül melyik a kedvenced? [link] az a fehér pöttyösben igen csini lehetsz xD undorítóak:D
aztaXDXD micsoda vita lett ittXD
még az első válaszólók között voltam de szerencse hogy vissza néztem :D jókat röhögtem rajtatok
hajrá 67%os csajszi:D jól beégetted őket
50 000-ért vettél Mustang farmert? Jól átvertek. A hivatalos oldalon 20-22.000-be kerül a legdrágább :))) Biztos jót röhögtek rajtad, miután kimentél a boltból.
50 000-ért vettél Mustang farmert, 10 000-ért inget? Húha, megilyedtem. Dieselből, ha szerencséd van talán kapsz ennyiért egy sálat, ha előző kollekció kiárusítása van:
Linket lécci, valami ütőset, minden valamirevaló cégnek vannak műsorai, parfümjei, divatbemutatói, pl.: Armani, Diesel, Boss, Versace, Chanel stb...
Linket kérek tőled, és nem azt, hogy szenvedjél ezzel az ócska Mustang márkával.
Hogyne, kínais cipők plusz 50 ezres farmer xD
Hihető..... :DDDDDDDD
Hazudj a barátaidnak ne itt :))))
Vagy tudod mit, hazudozz itt ha jól esik :DD
Deichmannban meg kínaiban Te vásárolsz, ahogy korábban már beismerted. Ha lenne benned igényesség akkor messzire elkerülnéd, nemhogy CIPŐT vennél ott xD
Na igen :DDDDD 50 ezerért 3 Mustangot is kapsz... itt kis kibukik, hogy mennyire hazudsz.
Promod inget is max a kirakatban láttál :))
látom nem akarsz már leszállni a dieselről? pedig sztem elég szar márka
meg régimódi is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!