Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha egy lánynak nem convers...

Ha egy lánynak nem convers cipője van hanem sima tornacipője az gáz?

Figyelt kérdés
Szerintem nem, de a ti véleményetekre lennék kíváncsi.
2011. aug. 6. 21:54
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/237 anonim ***** válasza:
0%
és hogy megmondtam, h szaladsz az első oldalra leszavazni:D Istenem, de égő vagy xD xD XD
2011. aug. 7. 21:22
 52/237 anonim ***** válasza:
73%

A Mustang sokkal olcsóbb kategória, tanuld meg a számokat. Elég, ha felmész az Online Shopra és kiderül. Megint beégtél, ciki.

És nem is szavaztam senkire, ciki.

Érvet, indokot...itt már mással nem mész előrébb, már nagy szarban vagy.

2011. aug. 7. 21:24
 53/237 anonim ***** válasza:
71%

Nyomorék kötekedős frigid pitsa akit a pasija nem tol meg eléggé, ezért itt vezeti a le feszültségét és a frusztrációját :))))

Vagy amilyen nyomi még pasit sem tud fogni magának :)

Szót sem érdemel :))

2011. aug. 7. 21:38
 54/237 anonim ***** válasza:
68%

Csak a bunkó beszéd megy már?

Szánalmas.

Linkelek neked Online árlistát a két márka árkategóriájáról, hivatalos Online lista, bele sem tudsz kötni. Bár hozzáteszem, nem az ára dönti el, hogy melyik termék a jobb:

de ha szerinted az, akkor tessék:

[link]

Számok még mennek?

:)))))

2011. aug. 7. 21:44
 55/237 anonim ***** válasza:
73%

Olyan beszédet érdemelnél és érdemelsz kb., mint amit az előttem szólótól kaptál.

Amúgy biztos eddig azt hitte, hogy extra cuccokban jár, most lekopott. Talán rájött, hogy hopp, ez nem így van, van annál jobb is :)))

2011. aug. 7. 21:49
 56/237 anonim ***** válasza:
28%

:D Igen valószínű azt hitte...

De nem értem mit kell belekötni másba, a kérdező feltett egy kérdést van aki szerint gáz van aki szerint nem, nem értem miért kezdett személyeskedni.

Az írásai alapján amúgy is egy 18 év körüli lány lehet, több nem nagyon.

2011. aug. 7. 22:08
 57/237 anonim ***** válasza:
73%

Igen, az bánt, hogy tényleg az jön le soknak, hogy én vagyok egy bunkó, nagyképű. Pedig amúgy tök szerény vagyok, de néha feltudnak dühíteni, akkor miért ne szóljak vissza? Két mániám van, elismerem: számítógép és ruha. Azért alakult ez így, mert nem álltunk valami fényesen anyagilag régen (most se, csak akkor sokkal rosszabbul álltunk, 2 szülő tartott el 2 gyereket, iskolák stb...) és amíg másnak volt azért sz.gépe, nekem az sem volt. És ruhám sem nagyon. Mióta keresek, azóta megveszem a jobb minőséget, de normális embernek soha nem szólok le semmilyét. Ronda dolog, meg lehet lenne neki is rá pénze, de másra van igénye.

A lényeg, hogy ronda dolog leszólni a másikét, amit velem tettek pl. most. Akkor is ha jobb van neki. Azt meg végképp nem értem, hogyha szarabb, akkor meg mire fel?

Volt olyan, aki szó szerint leszarozta a telefonomat, neki 3-ad olyan árkategóriájú volt. És akkor felvetődik bennem: mire fel?

Vagy csináltam rekordot sz. technika területén, több helyen szerepel a sz.gépem képpel, elég extra van mostmár. Az emberek többségének 100-300 000Ft-ig van gépe. Volt olyan szó szerint, aki meglátta a gépemet és leszarozta. Mondom mi van? Mondanom sem kell, mondtam neki, légyszi menjél ki a lakásból. Mire fel? Hisz Őneki olyan gépe volt, hogy szinte egy-egy alkatrészem többe került, mint neki az egész gépe. Nem tudtam mire vélni. Ilyenkor tudja meg az ember, hogy kik is az igazi barátok. Ha picit több jut, már irigy. Ez van sajnos.

2011. aug. 7. 22:43
 58/237 anonim ***** válasza:
20%
Ti most egymással vitáztok?:D Na majd később elolvasom, nekem fontosabb dolgaim vannak:D Majd holnap válaszolok drágáim, addig találjátok ki az érveteket, mert itt még egy se hangzott el, csak megint beégtetek, mert még mindig azt hiszitek, h a diesel egy hú de jó márka, közbe meg egy középkategóriájú sz@r, én csak röhögök azon, aki olyat hord ;)
2011. aug. 7. 23:07
 59/237 anonim ***** válasza:
68%

Nem, mi normálisan beszélgetünk egymással, amit te nem tudsz.

Az az igazság, hogy beégtél, gondolom láttad a linkelt képet is, láttad a különbségeket. Sajnos cikis helyzetbe kerültél, ez van, nem tudsz már mivel jönni. Valami indokot kértem, de nem tudsz. Én a helyedbe nem jönnék ide vissza, max olvasni, mert ez már csak rosszabb lesz. :)

2011. aug. 7. 23:32
 60/237 anonim ***** válasza:
49%

:D annyira szánalmasak a próbálkozásaid, de amúgy mitől parázol annyira, h ilyen keservesen próbálod elérni, h ne olvassak vissza, inkább menjeka dolgomra?:D Csak nem beláttad, h ódivatú ruháid vannak, mint pl. ezek:

[link]

[link]

[link]

Már megbocsáss, de ezek olyan baromi rondák, h csodálom, h vki megveszi. Az a farmer a leggusztustalanabb, koptatott blőe. De ha van hozzá gusztusod, akkor hord. Én mindig is jobban szerettem a jól öltözött embereket, nem pedig az olyanokat, akik csak azért veszik meg a legdrágább ócskaságot, h menőzzenek vele. És még te mondod a convers-fanoknak, h meőznek, mikor te linkeltél be több tucat gusztustalan szemüveget meg ilyen baromságokat, reméleve, h majd a lábad elött fogunk esdekelni, h neked milyen jó ízlésed van, és majd Istenítünk téged, mert leszólított 2 csaj (akik nyílván együtt voltak, és csak közölni akarták, h baromi ronda a ruhád). Úgy se tudsz értelmesen megnyílvánulni, ez már több oldalon keresztül kiderült, de szerintem még mélyebbre már nem igen süllyedhetsz, tehát megjegyzem, h nincs kedvem tovább vitatkozni, mert úgy is tudja itt mindenki (kiv. azt a 70 valahány százalékos papírkukit) h egy beképzelt majom vagy, aki a komplexusaid (talán pici a pöckösöd drágám?) akarod kompenzálni drágábnál drágább ruhákkal. De nem véletlen vagy kocka, és nem véletlen válaszolsz ilyen keservesen egy anoním fórumon egyből minden ilyen kérdésre, ezt csak még jobban bizonyítja, h egy kis senki vagy, aki azt hiszi a pénzéből bármit meg tud venni az ócskábbnál ócskább ruhákon túl persze. (remélem nem esik nehezedre az olvasás, bár ahogy eddig elnéztem, egy hosszabb választ se olvastál el, gondolom hozzászoktál az árcimkén lévő 1, talán 2 nulla hosszúságú szöveghez)

2011. aug. 8. 03:18
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!