Ha egy lánynak nem convers cipője van hanem sima tornacipője az gáz?
Nem azt kértem ám, hogy az én képeimet linkeld be újra, hanem hogy mondj érvet, indokot a Converse mellett.
Még mindig nem megy?
Éjjel 03:18-ra ennyire futotta, hogy betudtad linkelni az én dolgaimat? Érvet, indokot? Hahó??? Érted???? Vagy még a kérdést sem fogod fel?
Nagyon tetszik? Irigy vagy?
Ne vitázz ezzel a szánalmassal :)
Leszarozta a farmeredet.... hát nem tudom :)
Nyilván neki a lila csőgatyás, rózsaszín pólós meg hasonlók jönnek be. A jól öltözöttség relatív, szerintem én nőként az vagyok, igaz én csak a zara kategóriát engedhetem meg magamnak, pedig mondjuk egy Replay farmernek nagyon örülnék :))
Sosem állnék szóba egy csőgatyás pasassal mert tiszta nevetséges a pasikon, egy férfi hordjon rendes szabású farmert. Amit belinkeltél az egy férfin remekül áll, ahogy a modellen is.
De már írtam... max 18 éves kislány, hagyjuk menjen a lila csőgatyás pasijához :) Max hátulról ahogy egymás mellett állnak nem lehet tudni ki a fiú ki a lány....
"veszik meg a legdrágább ócskaságot...'
"kompenzálni drágábnál drágább ruhákkal..."
Eddig azt írtad, hogy a Mustang így meg úgy drágább, és ezért sokkal jobb, a Diesel csak egy középkategóriás szar.
Most azt írod, hogy a "legdrágább" és "drágábnál drágább".
Most akkor ez hogyis van? Leesett, hogy eddig hülyeségeket beszéltél? Most már saját magaddal is ellentétesen beszélsz? Skizofrén vagy?
Mi is van odaírva? Világmárkák?
Saját magadat most beégetted.
Feltételezem, ha még kiárulják a régi kollekciót 70%-os áron, a Diesel még így is többe fog kerülni, mint a Mustang farmerod eredeti áron. Most saját magadat égetted be :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!