Csajok ti követitek a divatot? : )
Úgy értem Ti is szeretitek ezeket a virág mintás cuccokat meg ezeket mintás gatyókat,cicanadrágokat?:D
Képet is linkelhettek be :P
És ha nem így öltözködsz,akkor hogyan? :) képet is ha lehet $:
Én pl. nem azért használom az ilyen cuccokat mert menőzni akarok vagy valami,hanem mert egyszerűen tetszenek :)
Ti hogy vagytok ezzel?
Értelmes válaszokat!!
Én nem követem a divatot, viszont én is imádom a virágmintás cuccokat. :-)
Általában az öltözködésem csőfarmerből, póló/trikóból, balerinacipő/tornacipő/sportcipőből áll. Ezekhez persze még a kiegészítők. :-) Nyáron pedig farmer rövidnadrág, egy ujjatlan pólóval + szanda. Szeretem még a térdig érő ruhákat, azt is persze szandával és kiegészítőkkel. :-) pl. hosszabb nyaklánc, egy vastag karkötővel. Ezüstszínű, vagy ruhához illő színű. :-) Képem nincs. :-) Remélem azért hasznos volt a válaszom. :-D
nem.én diktálom a divatot :D
van egy saját divatom és kész :D tetszik is meg nem is ez a virágminta... vegyítem a saját cuccaimmal.... egy egy ilyen felsőm van és ennyi. :D
Én nem a divatot követem, de ha valami tetszik, akkor megveszem és hordom, akár divat most az, akár nem.
Pl. divat most a buggyos nadrág, na az szerintem undorító, fel nem venném soha!
divat most a leggings: na ilyet meg pont most vettem, ez nagyon tetszik
divat most a tunika: a bővebb fazonok nem tetszenek, de egy szűk az már jobban, viszont inkább toppot veszek fel, mint tunikát, mert nem érzem jól magam egy olyan felsőben ami letakarja a fenekemet teljesen. :)
Azt veszem fel ami tetszik, divatból nem veszek meg olyant ami nem tetszik. Szeretem az apró virágmintás cuccokat ^^
De a mintás gatyától meg a cicanadrágtól irtózok!! D:
Divatból nagyon uptodate vagyok, és követem is, bizonyos kereteken belül. Azt veszem fel ami tetszik és jól áll. Egyébként nem tudom mi értelme azt hajtogatni, hogy "én nem követem a divatot", hiszen ez lehetetlen. Ha a stílusom akarnám jellemezni azt mondanám alternatív hipster féleség, ami néha csajos.
Nekem ezek tetszenek:
Nem igazán...
Én Katy Perry stílusát követem. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!