Kamaszok! Követitek a divatot?
Ha igen, miért ?
Ha nem, miért ?
kort és nemet légyszi
dehogy követem a divatot... nem fogok beállni a sorba -.-"
inkább ne legyen 1 barátom se...
Én sem követem a divatot, de befogadtak. Akik meg azért nem barátkoznak veled, mert te nem követed a divatot, azokkal nem is kell barátkozni. Nem érdemli meg.
15/l
igen,mert szeretek öltözködni és általában tetszenek azok a ruhák amik éppen divatban vannak,de csak divatból sosem vennék meg olyan ruhát ami nem tetszik.
13/L
Nem vagyok divatmajom.
Nekem megteszi a szürke póló+fekete gatya (nem cső és hasonló sz@rok!!)+melegítő vagy pulcsi.És élek és virulok.
Én nem is tudom, ami megtettszik, azt megveszem, ennyi. :) Nem tudom mi a divat.. de igazából kb. úgy öltözködök mint mindenki, csőnaci+póló, vagy ing
14/L
Nem követem. Egyrészt rocker vagyok, ami a megjelenésemben is látszik (nem vagyok ápolatlan), tehát bakancsot/edzőcipőt hordok fekete/terepmintás nadrággal és fekete mintás/zenekaros pólóval. Ehhez társulnak a különböző medálos láncok (kereszt, pentagramm, Péter-kereszt, vaskereszt, stb), necckesztyű, esetleg palesztinkendő.
És megcáfolnám az elsőt, teljesen befogadtak és sok barátom van, akik javarészt nem rockerek. :)
15/l
Nem követem a divatot, mert nem tudom összeegyeztetni az ízlésemmel. Van pár mostanában menőnek ítélt ruhadarabom, de az is csak azért, mert tetszik, semmi más miatt. Ékszerezni sem úgy ékszerezem magamat, ahogy a lányoknál menő... nincs hatalmas lógós fülbevalóm, és sok ezer gyűrűm, meg nagy gyöngyös nyakláncom... két gyűrűt viselek, és egy vaskereszt medált, de ezek ellenére/mellett is vannak barátaim, és senki nem néz ki azért, mert másképp öltözködöm, mint a többség :)
13,5/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!