Kamaszok! Követitek a divatot?
Ha igen, miért ?
Ha nem, miért ?
kort és nemet légyszi
Nem, egyaltalan nem kovetem a divatot.
Azt veszem fel, ami kenyelmes es praktikus.
19/L
nem. nincs csőgatyám, se conversem, se vansem, se kockás övem, és még a hajamat se vasalom. sztem eléggé nagyongáz, hogy kb minden 2. fiatal ugyanúgy néz ki. úgy öltözködöm, ahogy nekem tetszik.
18/F
Igen követem.Mert imádom öltözködni,ráadásul ami most a divat illik hozzám.De divatból sohasem vennék meg olyan ruhát ami egyszerűen nem tetszik.Egyébként nem tök mindegy hogy ki követi,és ki nem a divatot?Valaki így,valaki úgy érzi magát jól..
13/L
*imádok
Egyebek mellett,én nem a New Yorkerbe vagy miben vásárolgatok..Megfelel nekem a turkáló is!Mind amellett csőnadrágot hordok és vasalom a hajam(csak azért vasalom a hajam mert UTÁLOM a hullámos hajamat).A csőnadrág pedig szerintem jól néz ki,ráadásul kiemeli a vádlikat.Amúgy is divattervező szeretnék lenni..Érdekel a divat,szerintem ez nem bűn!
13/L
Csak amennyire magamhoz tudom illeszteni
13/l
Persze hogy követem,az összes barátnőm is divatosan öltözködik.Aki meg nem az vagy lúzer vagy szegény.
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!