Kamaszok, ti mikor közösítenétek egy gyereket ki teljesen a közösségetekből, osztályotokból?
nálunk volt egy ápolatlan büdös lány, szegény amúgy normális lett volna, jól tanult, csak sajnos nem lehetett megmaradni mellette, mert szaglott mint egy csöves.
utóbb kiderült, betegsége volt, és az anyja vastagon lexarta.
utólag bánom, hogy nem viselkedtünk vele normálisan, eléggé nyomasztó éveket okoztunk neki. :(
Engem általánosban kiközösítettek, mert nem szóltam hozzá senkihez :D de utána már egyre többet beszéltem velük, és ez a kiközösítés eltűnt.
Most középsuliban egy lány van kiközösítve, a következő okokból kifolyólag: rettentő igénytelen, a szagát előbb lehet érezni, minthogy megjelenne. Valamint még nyomulós is, engem még az is idegesít, hogy ha leülök valahová, odajön, és úgy ül le, hogy hozzámlökődik, de úgy, hogy az már fáj, szerintem nem direkt csinálja, de figyelhetne ilyenekre... Nagyon könnyen elsírja magát (pl nem tudta megírni a háziját...) utána utálkozik, és ha valaki aki megsajnálja, nem fogad el vígasztalást, se zsepit. Nehéz eset.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!