Kamaszok! Követitek a divatot?
Ha igen, miért ?
Ha nem, miért ?
kort és nemet légyszi
Igen,de nem vagyok divatmajom, olyan szintem követem csak a divatot amennyire az üzletekben van pl:H&M,Pimkie,New Yorker stb... és azért mert szeretek öltözködni,szerintem ez nem rossz. : )
14,5/L
Ömmm...divat és stílustervezőnek készülök,de...
Nem követem a divatot.A saját stílusom szerint öltözök.Néha csinálok magamnak ruhákat,sokat járok turiba,nem veszek márkás ruhákat,mert nincs rá pénzem.És nekem ez így tökéletesen jó,mert mindennap megdicsérnek,hogy milyen jól nézek ki.Általában nem értek velük egyet,mert csak kikapok valamit a szekrényemből.Mondjuk fura,mert ha olyat veszek fel ami divatos,és 2órán át tervezem a következő napi szerelésem,akkor nem kapok dicséretet :)
14/L
határozottan nem! azt veszek fel ami nekem tetszik, s annyi.
14/L
Anyukám egyedül nevel, apukám fizeti a minimális gyerektertást, de egy évben maximum 2- szer kapok tőle valamit...
Ha felmegyünk Budapestre (ott lakik a Nővérem), akkor bemegyünk a H und M- be, C und A- ba, Benetton- ba, vagy a Stradivarius- ba.
Ezt általában egy évszakban egyszer-kétszer tesszük. Ja, és a nővéremtől öröklöm a ruhákat, ő pedig csak a fent említett boltokban vásárol, de többször, mint mi.
Szeretem a ruhákat, kiegészítőket; de egy cipőboltban meg tudok őrülni. Valamiért nagyon nem szeretem, amikor minden polc tele van cipővel, nekem pedig ott "kell" próbálgatnom...
És amiket kinőttem (ruhák, cipők), olyanoknak adjuk oda, akik nehezebben élnek meg.
(Bár mi sem vagyunk gazdagok, de Anyukám mindig a legjobbat szeretné nekem. Jó lenne, ha már magára is gondolna!)
13 éves lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!