Korotokhoz megfelelően öltöztök, vagy a divatot követitek?
Én a magam divatját követem. Ami az én stílusom, egyéniségem azt veszem meg, tehát ami nekem tetszik, ami én vagyok.
18/L
Én régebbi ruhákat hordok. még kabát téren is.
Cipőt pedig DC/Vans/Dekline márkákban
19/F
Mivel 17 éves vagyok, a kromhoz illő az lenne kb, hogy felveszek egy fényes, fekete vagy lepoárdmintás cicanacit, hozzá természetesen Converse cipőt (nem lényeg, hogy tök nem illik össze), valami kivágott ruhafoszlányt meg olyan kabátkát/dzsekit, amiből kb az egész vesém ki van.
Kösz, nem.
Szeretem az eleganciát, és az egyszerű, letisztult ruhákat. Gyakran hordok szoknyát blézerrel, magassarkúkat, mindenféle nőies, ízléses ruhadarabot. Olyan franciás a stílusom:)
Nem követem a divatot, azt veszek fel, ami megtetszik.
15/l
Engem 18-22ig néznek, és mindenféle ruháim vannak, van citromsárga smiley-s felsőm és 30-as éveket idéző kalapom, meg pöttyös gumicsizmám és szőrös fülvédőm is. Szeretem a divatod, és egyes nekem tetsző darabokat át is veszek belőle, de azt hordom ami tetszik, más véleménye meg nem érdekel.
26/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!