Miért követitek a divatot (ha követitek)?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 25. 13:32
1/15 anonim válasza:
Mert fel vannak fújva reklámokkal a legújabb cuccok és senki sem akar lemaradni:D Na meg mert tettszik is.
2/15 anonim válasza:
Mert nincs saját stílusuk és csak mások után akarnak menni.
3/15 anonim válasza:
Mert olyan ruhák vannak a boltokban amik divatosak
5/15 anonim válasza:
"Mert nincs saját stílusuk és csak mások után akarnak menni."
Mert neked milyen stílusod van? Hippi? Rocker? Emós? Gyönyörű lehetsz :D
6/15 anonim válasza:
Kedves utolsó, egyáltalán nem. Én csak simán Elegánsan öltözködöm. És pont nem érdekel, hogy divatos-e a darab, ami rajtam van, hanem az, hogy nőies és szép legyen.
7/15 anonim válasza:
Mert ha valami tetszik belőle akkor azt be tudom építeni a stílusomba, vagy az öltözködésembe. Igazából már azt sem lehet pontosan tudni mi a divat, mert ahány divatház annyi irányzat, plusz még ott a kommerszebb utcai is.
8/15 anonim válasza:
De ami manapság nőies és szép az általában divatos is nem? :)
10/15 anonim válasza:
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:02
hát pont nem.
on: én mindig kiválogatom az aktuális divatból azokat a darabokat amik tetszenek és jól állnak. ami hülyén áll vagy nem tetszik azt nem veszem meg csak azért mert jól áll...
én vékony vagyok szerencsére, így a legtöbb ruhafazon jól áll, de pl. vegyünk egy duci lányt, hiába, hogy a cicanaci vagy a szűkszárú nadrág a divat, ha neki nem áll jól, alapból veszett ügy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!