Miért hiszik magukat egyedinek akik a divatot követik?
Jó nyilván minden ember egyedi, nem úgy értem, de rohadt eredetinek tudják hinni magukat, akik azt hordják amit a többiek...szerintem nem eredetiek hanem tucatemberek, és nem értem miért nem látják, hogy egyformák...
Pont egy évvel ezelőtt voltam egy szabad téri rendezvényen és az akkori lány divat (vasalt haj, élénk póló, csőgatya stb.) körülnéztem és az összes lány egyforma volt...tépedt volt a hajuk és a vörös valamely árnyalatában játszott egyforma csőgatyát viseltek épp csak színben tértek el egymástól...kissé olyan volt mint valami klóntámadás...
Szerintem az a jó, ha az embernek saját stílusa van ami neki jól áll és amit ő is szeret, de mindig azt hordani amit a többiek aztán még verni a mellünket téglával, hogy ilyen egyediek és stílusosak meg trendik vagyunk...szerintem ez butaság, és nem hiszem el hogy nem veszik észre :D
Basszus szájkosarat már... hát ilyen csúnyán ugatva támadni...
Nem azzal van a bajom aki divatól hanem azzal aki odavan attól hogy milyen egyedi és nem azt mondtam hogy egyedi aki turizik vagy rondán öltözik, hanem az tetszik ha valaki a neki tetsző ruhákat hordja amik neki jól is állnak és nem azt amit épp mindenki más....
A beképzeltséggel van bajom, és tudom hogy én se vagyok egyedi, nincs is stílusom mert nem egyforma stílusú ruhákat veszek fel hanem mindig ami jól áll kényelmes és tetszik...
Hihetetlenek vagytok csak mert valaki azt meri mondani hogy a divatosság nem egyedi...és mondjak valamit? leszarom a ruhákat és az öltözködést...csak utálom amikor valaki attól érzi többnek magát, mert többe került a farmerja...vagy attól hogy ugyanazt hordja mint a többi, pedig attól nem több csak ugyanolyan...és minden ember annyit ér amennyit a tettei...
ma 01:37
ki mondta hogy szar ??? én ugyan nem...de ha megfigyeled nem a "tucatlányok" tesznek fel ilyen kérdéseket...ők pont leszarják ezt az egészet mert úgy érzik jól magukat...de most komolyan..mi értelme ennek a kérdésnek ?oké , te egyedinek hiszed magad , örülj neki dejó...-.-
de mért...te a fejükbe látsz azoknak akikről azt állítod , amit? Mert nemhiszem hogy minden nap kinyilatkoztatják hogy "hjajjj én annnyira egyedi vagyok és sokkal több mert drága farmerom van"..sztem te már ha meglátsz vkin egy márkás gatyát akkor már azt hiszed hogy az illető aki hordja azt képzeli hogy ettől ő most több...
igen , tudom nyilván vannak olyan elvetemültek is akik tényleg fünek fának mondogatják hogy mennyibe kerül a ruhájuk és holvették és hűűű...de nem ez az általános...
A tucatlányok azok, akik fényképezik magukat a tükörben, ugyanolyan ruhában majdnem, mint a többi... pl:
A mai világban már nincsen egyediség... ezt el kell fogadni. Nincs olyan, akinek minden ruhája különbözik másétól...csak szét kell nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!