Nagyon sok válaszban olvastam már "ez átlagos", "mindenki ilyet hord", "ez nem egyedi". Arra lennék kíváncsi hogy nektek mi számít egyedinek. És ti hogyan öltözködtök. Linkeket nagyon szívesen fogadok!! :]
Nekem azaz egyedi, ami szokatlan, de mégis jól néz ki és nemsétálvelem 5-6 olyan szembe az utcán.
2010. okt. 22. 15:22
2/13 A kérdező kommentje:
Hát azt gondoltam hogy nem azaz egyedi ami minden 2. emberen van. xD De valami konkrétumot nem tudnál írni/mutatni???
2010. okt. 22. 15:26
3/13 anonim válasza:
ajánlom a lookbook.hu
ne ezek a csajok/ pasik egyediek ;)
de ha itt magyarországon horassz ilyen ruhákat, az emberek nagyon lenéznek -.-
2010. okt. 22. 15:50
4/13 anonim válasza:
Pl. mindig a nyakamban lóg a fejhallgatóm, elég mutatós darab :D van egy ilyen lazasapim hozzá ( ez a sofőrsapka, vagy hogy hívják ), arra felrakom, mindenki megbámul. De teljesen kongurens a stílusommal szóval királyság :)
kb. 2 hónapja van meg de azóta már 5-6 másik srácot is láttam a városban ( kisváros.. ) fejhallgató-lazasapival.. még a végén divatot teremtek :D
14f
2010. okt. 22. 15:52
5/13 anonim válasza:
Szerintem az ha valaki jól megfigyeli a divatot de úgy kombinálja a ruháit, hogy azért egyedi legyen. Szóval aki nálunk divatosan öltözik már eleve egyedi de kell még hozzá a saját stílusa. És még egyszer elmondom, hogy nem divat a converse cipő, répa gatya, feliratos póló és vasalt haj. És nem feltétlenül kell Vogue-ot venni, elég a net ahhoz hogy valaki megtudja mi a divat.
2010. okt. 22. 18:16
6/13 anonim válasza:
15:52-nek:
Ki kell hogy ábrándítsalak, hogy már én vagy 1000 emberen láttam ezt így, és hát pont h nem egyedi...
2010. okt. 22. 19:04
7/13 anonim válasza:
Egyedi az, ami nem tömegszerű. Átvitt értelemben az olyan különc stílusra illik rá, hogy "egyedi", ami nem csak egyedi, hanem még harmonizál is viselőjével.
2010. okt. 22. 20:30
8/13 anonim válasza:
Utolsónak adok igazat.
Hozzáteszem,hogy szerintem ma már semmi sem egyedi. Mivel max ruházatban turkálókban kapsz olyan ruhát, ami esetleg egyedi. Ha már plázában vásárolsz, nem vagy egyedi, mert szembejön veled a ruhád.
Maximum különleges leszel, egyedi nem.
2010. okt. 23. 14:27
9/13 anonim válasza:
Szerintem a converse cipő is lehet egyedi pl nekem van egy olyan amiből csak egy készült a világban mert mintadarab:P Így az soha nem fog szembejönni velem az utcán és a mintája miatt is egyedi:D
2010. okt. 25. 10:17
10/13 anonim válasza:
Az, amit magamnak varrok kb. Szerencsére imádok varrni :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!