Milyen stílusú lányokat nem láttok az utcán? Mi számít egyedinek és nem tucatnak?
Ilyen kérdést már sokat olvastam itt, és mindig olyan válaszok jönnek hogy akik raknak fel képet lookbook.nu-ra azok általában egyediek. Nos szerintem ez nem így van (bár tényleg van 1-2 extra darab) mert nálunk pl. a fél suli (még a 13-14 évesek is) úgy öltözködnek. De azért nézz körbe ott. :)
Hát nem tudom! Én pl. a lookbook-on sírva szoktam röhögni, a többsége fertelmes kreálmány, és nem nőies, hanem trampli/nagymamás! A lookbok csak a jelenlegi külföldi divatot tükrözi (ami azért már kezd beütni nálunk is), tehát egyáltalán nem egyedi.
Kérdező. Olyan manapság, hogy egyedi, nem létezik. Léteznek szubkultúrák, amiket sokan egyedinek látnak, de maguk között ezek is "egyformák". Mindenki hasonlít valamire, még az is, aki nem egy irányzatot követ, hanem magának talál ki dolgokat - mert egész biztos, hogy azt már előtte más is kitalálta :)
Én linkelek olyat, amit én nem mindennapinak, csinosnak tartok, de azt nem garantálom, hogy szerinted is az lesz :D
Igen, fűzőmániás vagyok. Persze csak az igazi fűzőkért rajongok. És sajnos nagyon kevés ilyen nő van Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!