Milyen stílusú lányokat nem láttok az utcán? Mi számít egyedinek és nem tucatnak?
Figyelt kérdés
Úgty értem mindig fel van kapva 2-3 féle stílus, és midneki ugyna úgy néz ki. Rendben akkor egyértelműen megbélyegezik , hogy tucat ember. Rendben legyünk egyediek, de hogyan amikor a boltokban is csak a "trendi" ruhákat árulják, varratásra nicsn pénzem, anyu ruhatárát feltúrni, meg éppen egy aktuális trend szóval.. Mondanátok olan ruhákat, stílusokat, amik nem trendik,8tehát egyediek) mégis csinosnak, normálisnak (nem csövesnek) tartjátok?2011. jan. 5. 20:19
11/12 anonim válasza:
Annak, aki ezzel foglalkozik. Hidd el, hogy engem könnyen meg lehetne téveszteni.
12/12 anonim válasza:
pin up :) ugy akarok öltözni. rengeteg oldalt néztem ahol eredeti 50 s ruhák vannak. megvaratatom de a saját izlésem szerint. nöies és csinos lessz az összhatás. mostani felmodernizált pin up ruhákat nem vennék föl. külföldön divatos ez a stilus de nem tucat hanem ritka. és mivel saját magam varratom saját izlésem szerint igy köztük is egyedi leszek :) nem szeretem söt utálom a mai divatot. igy legalább megtaláltam önmagamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!