Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért válnak a pár éve még...

Miért válnak a pár éve még egyedinek számító márkák vagy ruhák tucatdolgokká?

Figyelt kérdés
Pl. Converse. Már mindenkin ilyet látni, én fel nem vennék olyat, amit már legalább 20 ember lábán láttam velem szembe jönni az utcán. Régebben még a New Yorker meg a Bershka is valamilyen szinten egyedinek számított, de most már szinte mindenki odajár. Ennyire követik egymást az emberek? Már szinte nem is tudok olyan üzletet, ahol olyan ruhát tudnék venni, amit nem látok sűrűn máson. Mi lesz a következő "mánia"..mondjuk a Mango? Mert szinte már csak ott vásárolok, de ki tudja, mikor ér el odáig is a "hullám". Persze ezzel senkit nem akarok megbántani, aki esetleg az általam említett üzletekben vásárol, csak kíváncsi lennék, hogy mi az oka annak, hogy nem az egyediségre törekednek, hanem mindenki követ mindenkit.
2009. aug. 12. 14:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

New Yorker, Berschka, Pimkie, C&A a legolcsóbb helyek a plázában.

Azért járnak oda sokan.

Esprit, S'oliver, Reserved, Mango, oda pl. jóval kevesebben járnak, mert drágább.

Calvin Klein, meg Guess meg nemtom meg már csak a gazdagok engedhetik meg maguknak.

2009. aug. 12. 14:26
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Erről szól a mai világ...tömegárú, tömegzene, tömeggondolkozás.Így könnyebb irányítani.
2009. aug. 12. 14:34
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
ÉN is így vagyok ahogy te, utálok tömegcuccba járni, utálom ha egy buliba vagy az utcán szembe jön velem a saját ruhám. Az az igazság hogy énis ezekbe a boltokba vásároltam, de már nekem is elegem van. Amúgy meg a Mango is egy nagyon elnyűtt márka már, úgy ahogy a Retro meg a Reserved. Minden második csajon, srácon ezeket látom. Én imádom a Jeans Club-ot, főleg a leárazásokat mert akkor sok rucit tudok venni egynek az árán, de az szintén visszaköszön. Mostmár inkább az Otto-ból meg Quelle-ből meg a Bonprix-ből rendelek, nagyon szuper cuccok vannak ott is, és az tutti nem jön szembe, mert viszonlag kevesen vásárolnak webáruházba.
2009. aug. 12. 15:20
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
ha annyira egyediek akartok lenni, akkor vagy turiban kell vásárolni, vagy nagyon drága helyen, vagy dizájnerboltban, pl. retrock, nanushka, mono
2009. aug. 12. 15:30
 5/5 anonim ***** válasza:
ezt jelenti a divat. jön nyugatról, eleinte kevés ember hordja, aztán tömegcikk lesz. én is a turit említeném ha ezt akartod kiküszöbölni, vagy pedig keress varrónőt és varrass vele.
2009. aug. 12. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!