Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Normális ruhában nem tetszek...

Normális ruhában nem tetszek senkinek csak ha leggingsben vagy hasonloban vagyok de nem járhatok azokban?

Figyelt kérdés

Felnőtt dolgozó nő lettem. A munkahelyemen normalis szurke hétköznapi "semmilyen" ruhákban "kell" járni, a szexi meg "diszko" styl messze nem való oda.

Ez miatt is az utcán boltban sokszor hétvégente is sima nadrág felsőkben vagyok kb szürkeegér szindroma mivel társaságom sincs akikkel összejárhatnék, szórakozni se tudok járni pasim sincs és hát nem is egy pultos csaj vagyok vagy hasonló.

Szinte mindenhol minden pasi keresztülnéz rajtam, munkahelyen is a beszállítók vagy ha néha jönnek más cégektől stb.

De ha "kiöltözöm" csak akkor vesz észre bárki, dehát utcai ismerettségekbol eddig még semmi nem lett. Olyankor én vagyok a "bombanő" is. Olyankor tetszem csak bárkinek is.

De nem tudok kikkel eljárni szórakozni vagy ilyenek.

Átlagos ruhában és nem "kirittyentve" szinte nem kellek senkinek.

Hogyan lesz így barátom?

#szürkeegér effekt
máj. 7. 07:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/83 anonim ***** válasza:
0%
Szia. Beteg vagy. Van segítség, ha akarod.
máj. 9. 08:10
 82/83 mikeXxX ***** válasza:
Amit én látok férfiként a legtöbb nő csak majmolja egymást és nem saját divatot követ vagy éppen teremt valamint ahogy írtad is csak szürke egér marad de nem kell diszkós ruha ahhoz hogy dekoratív és vonzó legyen egy nő de ne is legyen tucat szürkeegér a kettő közt sokféle lehetsz ami közel is lehet hozzád. 44f
máj. 9. 10:56
 83/83 anonim ***** válasza:
82 tök jó, de ne is legyen sok ruhája, pedig ha kísérletezel nem tucattal és azt akarod hogy összeilljen ruha cipő szoknya nadrág felső kabát minden, na ahhoz kell egy bizonyos mennyiségű ruha. Aztán meg az a baj, minek az a sok ruha.
máj. 9. 11:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!