Miert mondjak itt sokan hogy gaz leggingsben lenni? Miert lenne gaz?
Rajtam kb mindig az van. Dolgozni is abba jarok es ha elinteznivalom van barhol, abban megyek. Ha nagyon hivatalos akkor veszek fel csak famert. Miert lenne gaz leggingsben lenni? Jo az tenyleg gaz amikor a leggings bele megy a lany seggebe es ugy jarkal, de en nem az a fajta vagyok es nagyon sokat ismerek aki leggingsben van.
Miert gaz?
Ilyenre gondolok :
Nem kulfoldrol irok.
3. Engem sem izgat csak szembe jott velem egy ilyen kerdes es mindenki olyan csunyakat irt. Szerintem csak irigyek
Nem mondtam hogy mindenre az irigyseg a valasz. De erre nem lehet mas.
Ird be a keresobe hogy leggings,es kidob egy parat
Az se mindegy, mit dolgozol és milyen beosztásban. Milyen a vállalati kultúra, hogyan vannak a többiek öltözve.
És ami a legfontosabb: felül mi van? Általában azt szokták mondani, hogy aki leggingsben van, az vegyen olyan hosszú felsőt, ami legalább a csípőjét takarja. Kivéve, ha fel akarja szedni a főnökét. :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!