Miert mondjak itt sokan hogy gaz leggingsben lenni? Miert
lenne gaz?
Figyelt kérdés
Rajtam kb mindig az van. Dolgozni is abba jarok es ha elinteznivalom van barhol, abban megyek. Ha nagyon hivatalos akkor veszek fel csak famert. Miert lenne gaz leggingsben lenni? Jo az tenyleg gaz amikor a leggings bele megy a lany seggebe es ugy jarkal, de en nem az a fajta vagyok es nagyon sokat ismerek aki leggingsben van.
Azért, mert a leggings funkcióját tekintve alapvetően egy lábfej nélküli harisnya. Tehát ha te amúgy simán bemennél dolgozni harisnyában es rövid felsőben, akkor semmi gond.
2022. ápr. 19. 12:34
12/73 anonim válasza:
Szép látvány egy jó alakú nő leggingsben, a férfiak számára szexi is, de valahogy mégsem annyira ízléses. Nem ízléstelen, de nem is ízléses. Edzéshez, szabadidős tevékenységhez elmegy, mint pl. egy kirándulás, de ha hazafelé menet már beugrik a boltba valaki, nem illendő látvány a picsánkat mutogatni. A csípőt takaró felsőnél pont a lényeg vész el, a picsamutogatás.
Meg a leggings nagyon bekorlátozza, hogy milyen felsőt lehet felvenni hozzá, mindig csak lazábbat lehetne. Ha a felső is tapadós, az már túlzás.
2022. ápr. 19. 12:35
13/73 anonim válasza:
Azért egy leggings általában vastagabb mint egy harisnya.
2022. ápr. 19. 12:36
14/73 anonim válasza:
Azért, mert kb. olyan, mintha egy csávó jégeralsóban menne ki az utcára.
2022. ápr. 19. 12:38
15/73 anonim válasza:
A leggings olyan mint egy harisnya. Szerintem maximum edzéshez, sportoláshoz, kiránduláshoz elfogadható, akkor is hosszú pólóval.
2022. ápr. 19. 12:38
16/73 anonim válasza:
13!
Az meg van, hogy a harisnya kb bármilyen vastagságú lehet, nem csak a 15 denes nylon cucc?
2022. ápr. 19. 12:42
17/73 anonim válasza:
Ne hallgass az irigy emberekre, ha jó alakod van akkor tök jól áll a leggings is.
2022. ápr. 19. 12:47
18/73 anonim válasza:
Igen megvan:) Neked az, hogy azt írtam általában?
2022. ápr. 19. 12:48
19/73 anonim válasza:
Régebben ez otthoni, vagy sport viselet volt. Az utóbbi időben lett utcai. És lehet valaki szerint túl sokat mutat, vagy épp túl sportos/laza/igénytelen/ munkába.
2022. ápr. 19. 12:49
20/73 anonim válasza:
Én nőként szívesen legeltetném a szemem a férfiakon, ha leggingsben lennének, mint a férfi balettosok! De ettől még gáz lenne, ha a munkahelyen is így lennének, annak ellenére, hogy megnézném őket szívesen, már amelyik tetszik amúgy is, de nem tudnám komolyan venni őket, egyben röhejes is lenne a látvány, tömegközlekedésen is ciki lenne így utazniuk. Ha utcára ezt vennék fel, még oké, de ügyeket intézni, vagy csak egy normálisabb helyre elmenni már ciki lenne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!