Miert mondjak itt sokan hogy gaz leggingsben lenni? Miert lenne gaz?
Figyelt kérdés
Rajtam kb mindig az van. Dolgozni is abba jarok es ha elinteznivalom van barhol, abban megyek. Ha nagyon hivatalos akkor veszek fel csak famert. Miert lenne gaz leggingsben lenni? Jo az tenyleg gaz amikor a leggings bele megy a lany seggebe es ugy jarkal, de en nem az a fajta vagyok es nagyon sokat ismerek aki leggingsben van.
Miert gaz?
Ilyenre gondolok :
2022. ápr. 19. 12:14
51/73 anonim válasza:
Guggoltam eleget érte, hogy az se érdekeljen ha kirajzolódik a fenekem
52/73 anonim válasza:
51. De az nagyon kozonseges, en elhanyom magam, ha olyat latok.
53/73 anonim válasza:
52
Őszinte leszek, nem érdekel 🙈 Nekem
sem tetszik minden amit látok az utcán, de ez van. Nem tudok és nem is akarok mindenkinek megfelelni csak magamnak.
54/73 anonim válasza:
Az igen, elhányja magát egy női fenéktől... Melegnek tetszik lenni?
56/73 anonim válasza:
Az elég durva, ha emberként elhányod magad egy ruhával elfedett emberi testrésztől.
57/73 anonim válasza:
Férfiként írom én is, hogy baromi undorító, ha valaki rövid felsővel hordja kirakat módjára, erre van egy szakma, ha ott dolgozol, akkor oda kötelező viselet, de az utcára elég ízléstelen jobb ha tudod ;)
58/73 anonim válasza:
Izlestelen bizony, ezert is tilos egyes munkahelyeken.
59/73 anonim válasza:
A csöcskidobas nem izlestelen, ezert azt elviselik/engedelyezett munkahelyeken is. De a seggrol a szar/szaras is az eszebe jut az embereknek, ezert undorito foleg akkor, ha a ket farpofa koze bemegy a nadrag.
60/73 anonim válasza:
Számomra meg a csöcskidobas ízléstelen. Kinek ez, kinek az. Ha valakinek nem tetszik ne hordja én fogom továbbra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!