Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miert mondjak itt sokan hogy...

Miert mondjak itt sokan hogy gaz leggingsben lenni? Miert lenne gaz?

Figyelt kérdés

Rajtam kb mindig az van. Dolgozni is abba jarok es ha elinteznivalom van barhol, abban megyek. Ha nagyon hivatalos akkor veszek fel csak famert. Miert lenne gaz leggingsben lenni? Jo az tenyleg gaz amikor a leggings bele megy a lany seggebe es ugy jarkal, de en nem az a fajta vagyok es nagyon sokat ismerek aki leggingsben van.

Miert gaz?

Ilyenre gondolok :

[link]

2022. ápr. 19. 12:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 A kérdező kommentje:
Jezusom.
2022. ápr. 19. 13:40
 32/73 anonim ***** válasza:
71%
A begyöpösödött, maradi, minden lében kanál emberek mondják maximum. Kezdjük ott hogy miért kéne bárkit megszólni amiatt amit hord, mindenki legyen abban amiben jól érzi magát. Se jogom nincs leszólni más öltözködését, se értelme. Másrészt meg nem mindenki irodában meg étteremben dolgozik, hogy kötelező dress code-ot követnie. De még ha így is lenne, én például ha cégvezető lennék rohadtul nem várnám el egyik női alkalmazottamtól se hogy pl. nyáron a 40 fokban úgy jöjjön be dolgozni hogy megrohad útközben mert kosztüm meg anyámkínja legyen rajta... Legyen abban amiben jól érzi magát, nem a ruházat befolyásolja a munka minőségét (maximum negatív irányba, ha mondjuk épp rosszul lesz a kényelmetlen ruháktól). Amíg nem pucéran meg egy szál bugyiban jön be dolgozni, engem ugyan nem érdekel. Csak a maradi, karótnyelt emberek ragaszkodnak ilyen semmit nem befolyásoló hülyeségekhez.
2022. ápr. 19. 13:52
 33/73 anonim ***** válasza:
63%
Attól függ, hol dolgozik az illető. A leggings, mivel szorosan az alakhoz tapad, ráadásul vékony anyag is, kihívó öltözet, ha nem takarja ruha, vagy tunika. Bár szerintem még tunikával is túl kihívó néhány helyre. De tényleg attól függ hova hordja az illető. Otthonra, a nappaliba pl. abszolút nem gáz.
2022. ápr. 19. 14:46
 34/73 anonim ***** válasza:
7%
Munkahelyen csak arra jó, hogy a férfiak ne a munkájukkal foglalkozzanak, hanem a kolléganő popsiját nézegessék.
2022. ápr. 19. 14:51
 35/73 anonim ***** válasza:
100%
Jaj mert egy dekoltázs nem vonja ám el a figyelmet 😂
2022. ápr. 19. 14:54
 36/73 anonim ***** válasza:
0%
A dekoltázs annyira nem. Főleg, ha kisebb mellű a nő, és nincs összenyomva a melle. A nagy csöcs más, az elvonja.
2022. ápr. 19. 14:58
 37/73 anonim ***** válasza:
85%
Akkor tanuljon önuralmat a férfi azt kész.
2022. ápr. 19. 15:01
 38/73 anonim ***** válasza:
88%
#34 farmerben talán máshogy néz ki a seggem? Ennyi év után kell ezt megtudnom? 😂
2022. ápr. 19. 15:09
 39/73 anonim ***** válasza:
86%
Másabb, mert vastagabb anyag.
2022. ápr. 19. 15:14
 40/73 anonim ***** válasza:
86%
Hát 38-as, ld. 39. választ, látod ennyi év után kellett rájönnöd arra, amit mások már tizenévesen is pontosan tudnak.
2022. ápr. 19. 15:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!