Miert mondjak itt sokan hogy gaz leggingsben lenni? Miert
lenne gaz?
Figyelt kérdés
Rajtam kb mindig az van. Dolgozni is abba jarok es ha elinteznivalom van barhol, abban megyek. Ha nagyon hivatalos akkor veszek fel csak famert. Miert lenne gaz leggingsben lenni? Jo az tenyleg gaz amikor a leggings bele megy a lany seggebe es ugy jarkal, de en nem az a fajta vagyok es nagyon sokat ismerek aki leggingsben van.
Igen, azt írtad, általában. De attól még azonos a funkciója. Úszni alsonadragban szoktál, vagy uszonadragban? Vagy ha nő vagy, bikiniben napozó vagy fehernemuben?
2022. ápr. 19. 12:51
22/73 anonim válasza:
Bikiniben, de attól még a leggingset felveszem utcára mert kényelmes. Akinek nem tetszik, ne nézzen oda.
2022. ápr. 19. 12:53
23/73 anonim válasza:
Akkor gàz ha rovid felsovel van egy hoszzabb tunikaval hoszitott felsovel szerintem jò.
2022. ápr. 19. 12:54
24/73 anonim válasza:
20-as, férfiként teljesen értem a logikádat, és én is azt teszem, amit te tennél, ha a férfiak hordanának ilyet. :-)))
2022. ápr. 19. 12:57
25/73 anonim válasza:
Azért gáz, mert ízléstelen és stílustalan. Lényegtelen, hogy jól áll-e vagy sem, azért tükröz egy bizonyos érettségi és értelmi szintet, ha valaki simán bemegy az irodába ilyen szerkóba (ha a sarki kisboltban dolgozol, akkor persze mindegy). Kislányokon aranyos tud lenni, meg nekik elnézed, de nőies, stílusos, kifinumolt nagybetűs nőkön én még nem láttam munkában/bankban leggings+póló kombót.
2022. ápr. 19. 13:04
26/73 anonim válasza:
Én sem értettem soha miért vannak ennyire ellene.
Annyi hogy a vékonyabbak átlászóak főleg a más színű bugyi van rajtad.
De én is ezt hordom nyáron boltba setához, szabadidős programokhoz, mert a rövidnadrágot nem szeretem, amúgy is derekamra körök egy kardigánt és
2022. ápr. 19. 13:26
27/73 anonim válasza:
Szóval derekamra kötök egy kardigánt és úgy megyek.
2022. ápr. 19. 13:27
28/73 anonim válasza:
Az hogy ennyire kiakasztja az embereket, csak arra ösztönöz hogy még inkább hordjam😄
2022. ápr. 19. 13:32
29/73 anonim válasza:
"Én sem értettem soha miért vannak ennyire ellene."
Nem is értem miért. Azt se, mi a baj azzal, ha valaki mondjuk egy szál bugyiban sétál az utcán. Vagy alsonadragban.
2022. ápr. 19. 13:33
30/73 anonim válasza:
Egy forrónadrág többet mutat a fenekemből mint egy leggings 😄
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!