Miert mondjak itt sokan hogy gaz leggingsben lenni? Miert lenne gaz?
Rajtam kb mindig az van. Dolgozni is abba jarok es ha elinteznivalom van barhol, abban megyek. Ha nagyon hivatalos akkor veszek fel csak famert. Miert lenne gaz leggingsben lenni? Jo az tenyleg gaz amikor a leggings bele megy a lany seggebe es ugy jarkal, de en nem az a fajta vagyok es nagyon sokat ismerek aki leggingsben van.
Miert gaz?
Ilyenre gondolok :
Nem hinném, hogy álszent prűd vagyok, mert nem akarom más seggét nézni séta közben....
Leggingsben olyan szinte már mint pucéran, csak más a színe.
Hát, igen, de ez a női lét velejárója, hogy mutogatni kell a picsánkat. Strandon is. A férfiak lehetnek rövidnadrágban, jó, a nők is, de hogy nézne már mindenki arra a nőre, aki rövidgatyában van egy kis bugyi helyett? Azt hinnék leszbika. A nők röhögnék ki a saját nőtársukat. Ez van, be kell vállalni a pin. és picsamutogatást a strandon, ha tetszik, ha nem. A leggings is ilyen, a nőknek mindig olyasmit terveznek, és talán még a női divattervezők is, amiben mutogatnia "kell" magát.
A tornasportban is, a férfi végezheti a talajgyakorlatot, korlátot, minden egyeben rövid- vagy hosszúnadrágban, míg a nőknek mutogatniuk kell a picsájukat. Meg elöl is magukat.
Aki megbotránkozik rajta, annak ajánlom az alábbi sorokat:
"TARTUFFE
Nézni sem birom a keblét: födje be.
A megbotránkozást az efféle okozza,
Ettől gerjedhetünk vétkes gondolatokra.
DORINE
Csak ennyi kell, s az úr már kísértésbe jön?
És minden hús iránt ilyen fogékony ön?
Igazán nem tudom, milyen láz támad önben,
Bevallom, nálam ez nem megy ennyire könnyen.
Ön, uram, teljesen pőrén állhatna itt,
S én veszélytelenül nézhetném tagjait."
Ugyan itt a szolgálónő nem leggingsben volt, hanem valóban fedetlen keblekkel jelent meg a színpadon... De erre mondom azt, hogy nézni talán csak szabad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!