Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miert mondjak itt sokan hogy...

Miert mondjak itt sokan hogy gaz leggingsben lenni? Miert lenne gaz?

Figyelt kérdés

Rajtam kb mindig az van. Dolgozni is abba jarok es ha elinteznivalom van barhol, abban megyek. Ha nagyon hivatalos akkor veszek fel csak famert. Miert lenne gaz leggingsben lenni? Jo az tenyleg gaz amikor a leggings bele megy a lany seggebe es ugy jarkal, de en nem az a fajta vagyok es nagyon sokat ismerek aki leggingsben van.

Miert gaz?

Ilyenre gondolok :

[link]

2022. ápr. 19. 12:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 anonim ***** válasza:
17%
Tudjuk, te mindent megtehetsz, nagyon meg lehetsz elégedve magaddal, te hordjad is én kérlek, mert legalább az utcán már messziről látszik, hogy mennyi eszed van !
2022. ápr. 22. 10:15
 62/73 anonim ***** válasza:
92%

Azért mert úgy öltözködök ahogy nekem tetszik, már mindent megtehetek?

Az meg mióta bűn, ha valaki megvan elégedve magával?

Az meg hogy valaki eszét a külseje alapján ítéled, az csak téged minősít nem engem.

2022. ápr. 22. 13:16
 63/73 anonim ***** válasza:
100%

Hordjon mindenki, amit akar, nem érdemes ezen összeveszni, a kérdező már megkapta a választ a kérdésére, amire biztos vagyok benne, hogy eddig is tudta a választ. Azt írja: az tenyleg gaz amikor a leggings bele megy a lany seggebe es ugy jarkal.

Ez is olyan dolog, hogy van, akit zavar és gáznak tartja, van akit meg nem. Még a leggingset hordó lányok között sincs megegyezés, valaki szerint gáz, ha belemegy, és miért? Nyilván mert undorítónak, közönségesnek találja. Van aki szerint meg maga a leggings az.

2022. ápr. 22. 13:51
 64/73 anonim ***** válasza:
17%
Hát igen, csak sajnos a közszemérem meg az ízlésesség határa az azért bármennyire is objektív dolog mégis van egy közízlés ami eddig az volt, hogy nemi szervre meg seggre feszülő cuccot nem igazán illik hordani takarás nélkül utcára, mert ennyi erővel a férfiak is egy szál boxeralsóba mászkálhatnak ? Na itt már a feminista gárda felhördül, hogy micsodaaaaa, hát ők neeeeeem....
2022. ápr. 22. 15:28
 65/73 anonim ***** válasza:
100%
Mivel a leggings nem egyenlő a fehérneművel, ezért nem helytálló az összehasonlítás. De tőlem járjál alsógatyába ha jól esik, csak tudnám mi köze a feminizmushoz.
2022. ápr. 22. 18:06
 66/73 anonim ***** válasza:
17%
Hát mert pl.: látok olyan nő nemű egyedeket utcán akiknek a fél segge kinnt van a picsagatya alól, elől a vénuszdomb dudorodik, netán tevepata is még, hát nekem sokszor a boxeralsó nem mutat ennyit, szóval csak ennyi köze van hozzá...
2022. ápr. 24. 18:25
 67/73 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem gáz, de mindig ráveszek egy szoknyát. Kicsiknél nem gáz, én pl gyerekkoromban sokat hordtam cicagatyát egy pólóval, de így felnőttként már olyan érzés, mintha harisnyát vennék fel szoknya nélkül. Mondjuk más az, ha valaki abban kocog, sportol, de hogy én ha csak elmegyek valahova és abban vagyok egész nap, kellemetlenül érzem magam, ha nincs rajtam egy szoknya.
2022. máj. 8. 22:39
 68/73 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy olvasom ezeket a fenekes kommenteket.

Engem az inkább zavarba ejt, amikor megy előttem a bácsi az utcán, és a sima nadrágjából kilóg fent a feneke, még azt a vonalat is látom középen. Nem értem, hogy neki ez hogy a viharban nem kényelmetlen.

Tudom, a fiatalok körében divat volt, hogy az alsógatya kilógott, azt úgy ahogy elfogadtam, de a fenekes verziót nem tudtam megemészteni.

2022. máj. 8. 22:45
 69/73 anonim ***** válasza:
17%
67, hát igen erről van szó, hogy gyerekeknek nem gáz, de felnőttként egy kis illem érzet kellene, hogy legyen az emberben
2022. máj. 9. 10:25
 70/73 anonim válasza:
92%
Én imádom a leggings-eimet 🥰😍 suliba is abba járok utcára is meg tesire is nagyon kényelmesek és divatosak szeretem hogy a popsimat kiemeli
2022. máj. 22. 15:38
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!