Normális ruhában nem tetszek senkinek csak ha leggingsben vagy hasonloban vagyok de nem járhatok azokban?
Felnőtt dolgozó nő lettem. A munkahelyemen normalis szurke hétköznapi "semmilyen" ruhákban "kell" járni, a szexi meg "diszko" styl messze nem való oda.
Ez miatt is az utcán boltban sokszor hétvégente is sima nadrág felsőkben vagyok kb szürkeegér szindroma mivel társaságom sincs akikkel összejárhatnék, szórakozni se tudok járni pasim sincs és hát nem is egy pultos csaj vagyok vagy hasonló.
Szinte mindenhol minden pasi keresztülnéz rajtam, munkahelyen is a beszállítók vagy ha néha jönnek más cégektől stb.
De ha "kiöltözöm" csak akkor vesz észre bárki, dehát utcai ismerettségekbol eddig még semmi nem lett. Olyankor én vagyok a "bombanő" is. Olyankor tetszem csak bárkinek is.
De nem tudok kikkel eljárni szórakozni vagy ilyenek.
Átlagos ruhában és nem "kirittyentve" szinte nem kellek senkinek.
Hogyan lesz így barátom?
29 nem néznek kvnak. A barátomnak is pozitívan dícsért mindenki! Még arra is ügyeltek hogy nem azt mondják hogy szexbomba, hanem csak "bombanő".
Es nem hordok miniszoknyakat sem. Bulikba sem amugy. Nem r.bancnak öltözöm be!
Te egy önbizalomhianyos, mély traumákat cipelő nő vagy.
A barátod nem dícsér, az a bajod.
Csak akkor hogy lesz így barátod? Mert ugye az az utolsó kérdésed a leírásban.
Van barátod? Vagy nincs? El tudod dönteni?
Beteg vagy. De ezt már írtam.
Nem nincs szükségem külső megerősítésekre. Pl kapcsolatban sem es soha nem egotuningolok.
Ez nálam pont forditva van! Nem szórakoztatok affektálok flörtölök pasikkal a semmire.
Ez "szakmai" ártalom. Korábbi munkahelyemen ez volt kötelező, de meg is fizették rendesen. Na ott aztán vadalmaként vigyorogtam is minden nap reggel 6 ig:)
Amikor munkahelyen vmelyik beszól hogy pl miert vagyok állig beöltözve garbóban, vagy miert nem mosolygok, simán közlöm is, hogy nem vendéglátás a munkám hogy tetszelegjek neked es nem dísznek vagyok, hogy feldobjam neked a munkahelyedet hogy vmi kellemes kis pontocska legyek(aki épp megjegyzi igyanis a munkahelyi pasik kritikán aluliak es irritál hogy azt várnák tölem, hogy na majd dekoltált cuccokban virítsak neki meg dobjam fel a napját. Nem azért jövök be dolgozni hogy én a portástol kezdve mindenkire mosolyogjak különben megsértődik. Engem itt nem ezért fizetnek.)
Milyen barátodnak dícsérnek? A kérdésben azt írtad, nincs barátod.
Kamu!
Dehogynem. Fázol? Vagy miért vagy ennyire beöltözve?
Azt hogy nem mosolygok meg már nem tudom hánytól megkaptam. Itt kötelező lenne reggelente is mosolyogva jóreggeltezni mert különben megy a hiszti.
Hát én a mosolyt inkább az iginek csopveznek tartogatom csak ha nem jön magától belőlem hanem csak "kötelező", az csak érdekből jár.
Ja meg jóindulatból szól egy egy pasi (néha úgy hordom a gatyókat hogy leengedem csípőre és lóg a fenekemen), hogy nagy rám a gatyó.
Én meg visszakérdeztem hátra forsulva hogy hogy jön ahhoz hogy a fenekemmel fpglalkozik de még erről témát is nyit? Bakker ha térdig lecsúsztatom alatta meg másik gatya ahhoz se lenne köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!