Normális ruhában nem tetszek senkinek csak ha leggingsben vagy hasonloban vagyok de nem járhatok azokban?
Felnőtt dolgozó nő lettem. A munkahelyemen normalis szurke hétköznapi "semmilyen" ruhákban "kell" járni, a szexi meg "diszko" styl messze nem való oda.
Ez miatt is az utcán boltban sokszor hétvégente is sima nadrág felsőkben vagyok kb szürkeegér szindroma mivel társaságom sincs akikkel összejárhatnék, szórakozni se tudok járni pasim sincs és hát nem is egy pultos csaj vagyok vagy hasonló.
Szinte mindenhol minden pasi keresztülnéz rajtam, munkahelyen is a beszállítók vagy ha néha jönnek más cégektől stb.
De ha "kiöltözöm" csak akkor vesz észre bárki, dehát utcai ismerettségekbol eddig még semmi nem lett. Olyankor én vagyok a "bombanő" is. Olyankor tetszem csak bárkinek is.
De nem tudok kikkel eljárni szórakozni vagy ilyenek.
Átlagos ruhában és nem "kirittyentve" szinte nem kellek senkinek.
Hogyan lesz így barátom?
Kérdező, te általános dolgokon rugózól. Más nő is úgy van, hogyha szolidan öltözik akkor nem nagyon veszik észre, ha meg szépen, szexisen néz ki, akkor jobban észreveszik.
Ha nem akarsz ilyen szürke kisegér lenni, akkor öltözz 1-2 fokkal szebben!
Sok ffinak a szoknya-harisnya vonzó,azt pedig bármilyen munkahelyen felvehető.
59 csak így elmegy a kedvem pl a beszállítótól is aki tetszik.
Alárír elmegy. A rendezvényen meg majd tapad. Hát valahogy ilyenkor mindig az van bennem hogy most én megyek el mellette akkor. És nem az van bennem hogy tapsikoljak hogy juj észrevett. Hanem nagyon más.
A gyk amugy a szabalyzat ellenes kommenteket miért engedi?
#58 “A konkrét bajom hogy pl szürkeegerként nem vesz észre aztán pl ha lesz céges rendezvény meg rámnyomulnak.
Ez a bajom.”
Képzeld el ennek az az oka, hogy munkába dolgozni járnak az emberek, nem csajozni. Céges bulin meg isznak, buliznak, ismerkednek. Én is ott jöttem össze egy kollégámmal, de nem picsogok, hogy “jaj munka közben miért nem dugnak már meg egyszerre 5-en?? Talán nem nézek ki jól, vakok ezek??”
Jé mennyi hülye! Ezeket lepontoztam, kérem én is a lepontozásokat. Köszönöm.
Pedig jó téma, nem tudom miért kell baromságokról beszélni mikor itt a ruhákról van szó, meg a stílusról, meg arról kiben mi ébreszt vonzalmat. Pár válaszoló volt normális, pl aki azt fejtegette hogy a pasiknak se mindegy mit vesznek fel, észre se vesszük aki trottyos vagy túl kikent vagy olyan régimódi. De aki legalább átlagosan alakot kiadó cuccban van azt igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!