Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Normális ruhában nem tetszek...

Normális ruhában nem tetszek senkinek csak ha leggingsben vagy hasonloban vagyok de nem járhatok azokban?

Figyelt kérdés

Felnőtt dolgozó nő lettem. A munkahelyemen normalis szurke hétköznapi "semmilyen" ruhákban "kell" járni, a szexi meg "diszko" styl messze nem való oda.

Ez miatt is az utcán boltban sokszor hétvégente is sima nadrág felsőkben vagyok kb szürkeegér szindroma mivel társaságom sincs akikkel összejárhatnék, szórakozni se tudok járni pasim sincs és hát nem is egy pultos csaj vagyok vagy hasonló.

Szinte mindenhol minden pasi keresztülnéz rajtam, munkahelyen is a beszállítók vagy ha néha jönnek más cégektől stb.

De ha "kiöltözöm" csak akkor vesz észre bárki, dehát utcai ismerettségekbol eddig még semmi nem lett. Olyankor én vagyok a "bombanő" is. Olyankor tetszem csak bárkinek is.

De nem tudok kikkel eljárni szórakozni vagy ilyenek.

Átlagos ruhában és nem "kirittyentve" szinte nem kellek senkinek.

Hogyan lesz így barátom?

#szürkeegér effekt
máj. 7. 07:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/83 A kérdező kommentje:

68 igen lehet ego.

De valahogy olyanoknak tetszelegni sincs kedvem akik enélkül meg levegőnek néznek.

Tehát aki szürkeegérként(is) akar engem, úgy érzem csak az "érdemli" meg hogy lássa a többi arcom is.

Másoknak nem vonulok "primmadonnáskodom" szívesen.(max érdekböl tettem csak eddig is. Es keményen meg is fizették. És a fönök rá is tett még a fizura mert a sok hülye (vendég)pasi közül szinte csak ő tudta jól azt hogy a nöknek ez munka es nem jópofiból "csicskulnak" csak a pasiknak. Hanem pénzért. Persze van az a réteg aki barmikor cicanaci mosolygás jobbra balra, nálam meg ez lehetbszakmai artalom tényleg hogy nálam ez nem jár csak úgy.)

máj. 7. 12:17
 72/83 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező sejtem mi a bajod 😉. Tetszik egy pasi,de ő csak akkor néz meg, közeledik feléd,ha bulizni vagytok és szexisebb vagy. Ergo nem tetszel neki eléggé, hiába neked ő tetszik.
máj. 7. 12:33
 73/83 A kérdező kommentje:
Nem vesz észre. Sokan csak későn. Az meg már nekem nem jön be.
máj. 7. 13:42
 74/83 anonim ***** válasza:
63%
Jaj,na végre!!!73 hozzászólás kellett ahhoz, hogy kiderüljön mi a baj...
máj. 7. 14:29
 75/83 A kérdező kommentje:

Szoval amikor majd odajön hozzám offolom.

Szoval akkor hogyan máskor?

máj. 7. 15:18
 76/83 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem külsőre bejössz neki, de nem fogtad meg őt más értelemben. Sajnos ez így kevésnek látszik. Szerintem fordítva optimálisabb, amikor a szürke kisegér megfogja őt a kisugárzásával, majd a cicanacis erre még rádob egy lapáttal.
máj. 7. 15:32
 77/83 A kérdező kommentje:
Ilyenkor csak azt érzem fog még ő jönni az én utcámba..mást màr ilyenkor semmit nem érzek:(
máj. 7. 16:00
 78/83 anonim ***** válasza:
Lehet tapados szteccs elrevasalt nacit kapni meg szteccs tapados bluzokat.
máj. 8. 00:34
 79/83 anonim ***** válasza:
84%
#75 nincsen máskor. Fogadd el hogy nem vagy annyira szép hogy mindig minden esetben kitűnj a tömegből, és alkalmazkodj ehhez. Vagy sírj tovább és ne legyen pasid még évekig, hogy aztán vagy átfordulj femcelbe vagy olyan elkeseredett legyél hogy az igényeid a béka segge alá mennek le és összejössz valami tajparaszttal.
máj. 8. 08:37
 80/83 anonim ***** válasza:
Mennyivel jobb már a 76-os válasz, mint a 79-es abuzív. Amúgy szerintem ne ítéld el a srácot mert szinte ismeretlen nő a külseje alapján kelti fel az érdeklődését, inkább derítsd ki személyiségre mi lehet közös bennetek, ha nincs sok ilyen, offold.
máj. 9. 07:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!