Normális ruhában nem tetszek senkinek csak ha leggingsben vagy hasonloban vagyok de nem járhatok azokban?
Felnőtt dolgozó nő lettem. A munkahelyemen normalis szurke hétköznapi "semmilyen" ruhákban "kell" járni, a szexi meg "diszko" styl messze nem való oda.
Ez miatt is az utcán boltban sokszor hétvégente is sima nadrág felsőkben vagyok kb szürkeegér szindroma mivel társaságom sincs akikkel összejárhatnék, szórakozni se tudok járni pasim sincs és hát nem is egy pultos csaj vagyok vagy hasonló.
Szinte mindenhol minden pasi keresztülnéz rajtam, munkahelyen is a beszállítók vagy ha néha jönnek más cégektől stb.
De ha "kiöltözöm" csak akkor vesz észre bárki, dehát utcai ismerettségekbol eddig még semmi nem lett. Olyankor én vagyok a "bombanő" is. Olyankor tetszem csak bárkinek is.
De nem tudok kikkel eljárni szórakozni vagy ilyenek.
Átlagos ruhában és nem "kirittyentve" szinte nem kellek senkinek.
Hogyan lesz így barátom?
68 igen lehet ego.
De valahogy olyanoknak tetszelegni sincs kedvem akik enélkül meg levegőnek néznek.
Tehát aki szürkeegérként(is) akar engem, úgy érzem csak az "érdemli" meg hogy lássa a többi arcom is.
Másoknak nem vonulok "primmadonnáskodom" szívesen.(max érdekböl tettem csak eddig is. Es keményen meg is fizették. És a fönök rá is tett még a fizura mert a sok hülye (vendég)pasi közül szinte csak ő tudta jól azt hogy a nöknek ez munka es nem jópofiból "csicskulnak" csak a pasiknak. Hanem pénzért. Persze van az a réteg aki barmikor cicanaci mosolygás jobbra balra, nálam meg ez lehetbszakmai artalom tényleg hogy nálam ez nem jár csak úgy.)
Szoval amikor majd odajön hozzám offolom.
Szoval akkor hogyan máskor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!