Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Normális ruhában nem tetszek...

Normális ruhában nem tetszek senkinek csak ha leggingsben vagy hasonloban vagyok de nem járhatok azokban?

Figyelt kérdés

Felnőtt dolgozó nő lettem. A munkahelyemen normalis szurke hétköznapi "semmilyen" ruhákban "kell" járni, a szexi meg "diszko" styl messze nem való oda.

Ez miatt is az utcán boltban sokszor hétvégente is sima nadrág felsőkben vagyok kb szürkeegér szindroma mivel társaságom sincs akikkel összejárhatnék, szórakozni se tudok járni pasim sincs és hát nem is egy pultos csaj vagyok vagy hasonló.

Szinte mindenhol minden pasi keresztülnéz rajtam, munkahelyen is a beszállítók vagy ha néha jönnek más cégektől stb.

De ha "kiöltözöm" csak akkor vesz észre bárki, dehát utcai ismerettségekbol eddig még semmi nem lett. Olyankor én vagyok a "bombanő" is. Olyankor tetszem csak bárkinek is.

De nem tudok kikkel eljárni szórakozni vagy ilyenek.

Átlagos ruhában és nem "kirittyentve" szinte nem kellek senkinek.

Hogyan lesz így barátom?

#szürkeegér effekt
máj. 7. 07:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/83 anonim ***** válasza:
66%

"Ez nálam nem igy van. Szürkeegérként láthatatlan vagyok, amúgymeg nagyon nem."

Ilyen nincs, szimplán hazudsz. Annyira vagy Te jó nő, mint én nigériai herceg.

máj. 7. 09:35
 22/83 anonim ***** válasza:
70%
Dobj egy képet és megmondom, hogy szürke egér vagy -e!?
máj. 7. 09:37
 23/83 A kérdező kommentje:

Nem hazudok. Ne erről szóljon már a kérdésem, hogy a hitetlenkedőket győzködjem.

Bakker felszállok egy tömegközledésre, bamba tekintetek. Felszállok kirittyentve, forog utánam mindenki.

máj. 7. 09:41
 24/83 A kérdező kommentje:

22 nem azért írtam ki hogy pontozgassanak.

Nem értem mi meglepő ezen.

Nézz pár videot is hogy egy nőből miket lehet kihozni. Tele vele az internet.

máj. 7. 09:45
 25/83 anonim ***** válasza:
82%

Ja persze, kiesik a szemgolyójuk, elájulnak, az autók egymásba mennek, mert a férfi sofőrök épp téged bámulnak…hihető🤣

Amúgy lehet az van, hogy ronda az arcod, de jó tested van és amikor feszülős ruhát veszel fel, akkor meglepődnek az emberek, hogy hogy léteznek ilyen butterface emberek.

máj. 7. 09:46
 26/83 A kérdező kommentje:

Igen összemennek az autok ilyen is volt, csak mellettem.

Teljesen el volt varázsolva a barátom rám figyelt es nem a vezetésre mert en meg beszeltem. Lett egy kisebb kocvanásunk is az előttünk levővel(mert az később indult el mikor zöld lett).

Nincs ronda arcom.

Hanem szürke bővebb vagy sima snassz ruhákban a kutya se vesz észre. Ez csak.

Bezzeg ha kirittyentve bemegyek egy puvba hirtelen csend lesz!es megszolal az egyik pasi "megjött almaim nője"a pultosok meg legszívesebben ciánt szolgálnának fel.

A p.csának kell itt a gyk-t győzködnöm.

máj. 7. 09:50
 27/83 anonim ***** válasza:
Én mostmár nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogy nézel ki "kirittyentve". Mert nem tudom elképzelni hogy ha valaki ennyire semmilyen irodai ruhában az ilyen hatalmasat változna ha kiöltözik.
máj. 7. 09:52
 28/83 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem megvan a titka a karambolozó autóknak: [link]
máj. 7. 09:56
 29/83 anonim ***** válasza:
83%
jó, akkor munka után beszaladsz a wcbe, leveszed a normális, emberi ruhákat, felveszed a leggingedet meg a haspólód, hogy mindenki lássa a löttyedt sgged, és akkor boldogan sétálhatsz hazafelé, hogy minden csöves meg hormonzavaros kamasz nyáladzva bámulja, hogy mekkora krva vagy.
máj. 7. 09:59
 30/83 A kérdező kommentje:

Kirittyentve konzum is voltam táncoltam is külföldön es megesett hogy az egész ejszakát is én viszem (szórakozóhely volt előadasokkal stb)millio jattot is kerestem.

De ma konszolidált helyen dolgozom diplomával! Abszolut más. Es nagyon nincs kedvem se 40 es nőkből kihozni a klimaxukat se. Csapatmunka van a a cégprofil meg még hab is a tortán, hogy abszolut nem kellenek ide cicamicák se. Irritálóan is hatna.

máj. 7. 10:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!