Normális ruhában nem tetszek senkinek csak ha leggingsben vagy hasonloban vagyok de nem járhatok azokban?
Felnőtt dolgozó nő lettem. A munkahelyemen normalis szurke hétköznapi "semmilyen" ruhákban "kell" járni, a szexi meg "diszko" styl messze nem való oda.
Ez miatt is az utcán boltban sokszor hétvégente is sima nadrág felsőkben vagyok kb szürkeegér szindroma mivel társaságom sincs akikkel összejárhatnék, szórakozni se tudok járni pasim sincs és hát nem is egy pultos csaj vagyok vagy hasonló.
Szinte mindenhol minden pasi keresztülnéz rajtam, munkahelyen is a beszállítók vagy ha néha jönnek más cégektől stb.
De ha "kiöltözöm" csak akkor vesz észre bárki, dehát utcai ismerettségekbol eddig még semmi nem lett. Olyankor én vagyok a "bombanő" is. Olyankor tetszem csak bárkinek is.
De nem tudok kikkel eljárni szórakozni vagy ilyenek.
Átlagos ruhában és nem "kirittyentve" szinte nem kellek senkinek.
Hogyan lesz így barátom?
A gyk az, hogy itt értetlenkedik. A kerdésem teljesennmásról szól mint amit kérdeztem. Itt akarnak égrevilágra győzködni hogy ronda vagy beteg vagy.
Es altalában ez igy van, hogy az aki mondja.
38 a volt páromról. Javítottam is. Most épp nincsen. Csak olyanok lennének, aki nem tetszik.
De ilyen amúgy számtalan sztorim is van.
Másik pasimmal mikor együtt éltünk es csőstől jöttek fel a haverjai én még ágyban de ők meg zenét szerkesztettek meg mixeltek is meg minden es meglátták a barátom háttérképét rólam, minden pasi egyszerre kérdezte azta, ki ez a csaj? És ámultak a monitorra
A barátom meg lazán bevágta ott fekszik az ágyon.
Aztán 10 szempár azonnal egyszerre nézett rám:D
Én kimasztam kócosan aligruciban, hogy ugy néz ki ideje lenne felkelnem :D
De a kollegák szoktak nyomulni. Csak velük tartom a határokat. Mivel nem tetszenek nekem, nem számítanak pasinak sem. Még azt a szintet se érik el. Csak sima emberként tekintek rájuk.
Engem pl a beszéllíto pasi meg mások érdekelnek. De aláír és elszalad :) nem lát.
Annyira ismerem már ezt. Aztán találkozunk spontan máshol és egyből váltanak.
Most ezzel komolyan valakinek újat írtam amikor olyan van hogy egy pasi nem veszi észre azt aki mellette van, csak akkor ha az kiöltözik?
Pedig rengeteg nő csinálja azt az utcán hogy haspóló shortok müszempilla felfújt száj, meg minden van, csak vegyék már észre. Különben soha nem lenne barátja ha pl hosszu bő nadrágban van..
Szinte már általános jelenség is
Ne hajtogasd már ezt mint a bolondok.
Volt nem egy olyan esetem hogy a pasinak fel se tűnök meg semmi csak mikor meglátott étteremben vagy bárhol máshol és egyből váltanak.
De ilyen sztorik is vannak másokkal is!
ti vmi csőben éltek messze a világtól hogy szerintetek ilyen nem létezik? Ja a telefonnal a kezetekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!