Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Normális ruhában nem tetszek...

Normális ruhában nem tetszek senkinek csak ha leggingsben vagy hasonloban vagyok de nem járhatok azokban?

Figyelt kérdés

Felnőtt dolgozó nő lettem. A munkahelyemen normalis szurke hétköznapi "semmilyen" ruhákban "kell" járni, a szexi meg "diszko" styl messze nem való oda.

Ez miatt is az utcán boltban sokszor hétvégente is sima nadrág felsőkben vagyok kb szürkeegér szindroma mivel társaságom sincs akikkel összejárhatnék, szórakozni se tudok járni pasim sincs és hát nem is egy pultos csaj vagyok vagy hasonló.

Szinte mindenhol minden pasi keresztülnéz rajtam, munkahelyen is a beszállítók vagy ha néha jönnek más cégektől stb.

De ha "kiöltözöm" csak akkor vesz észre bárki, dehát utcai ismerettségekbol eddig még semmi nem lett. Olyankor én vagyok a "bombanő" is. Olyankor tetszem csak bárkinek is.

De nem tudok kikkel eljárni szórakozni vagy ilyenek.

Átlagos ruhában és nem "kirittyentve" szinte nem kellek senkinek.

Hogyan lesz így barátom?

#szürkeegér effekt
máj. 7. 07:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/83 A kérdező kommentje:

Volt aki el is urasított amikor egy közösségbe jártunk aztán ő volt az aki meglátott étteremben egy vacsoránál és teljesen lefagyott tőlem! Menet közben megállt és csak ámult bámult! (De tarsasággal voltam(pasim plusz haverok) nem jött így oda, de vértizzadva szerezte meg az adataimat és nekiállt rámtapadni.

Nem egy ilyen van.

máj. 7. 11:28
 52/83 anonim válasza:
😂😂😂😂😂😂
máj. 7. 11:34
 53/83 anonim ***** válasza:
40%
Szia. Beteg vagy. Van segítség, ha akarod.
máj. 7. 11:38
 54/83 A kérdező kommentje:

Neki nem volt vicces :)

Meg sokaknak nem az akik utólag már nem rúghatnak labdába.

Az ilyen pasikat nehezen birom aki elmegy mellettem, de ha meg összefutunk szórakozóhelyen vagy máshol akkor meg hirtelen tapad zaklat már meg én vagyok az istennő.

Az ilyeneket röhögve szoktam offolni is.

Ugy vagyok vele az szeret igazán aki akkor is szeret és lát engem, ha nem vagyok épp a toppon meg nem a no1 stylt hozom.

máj. 7. 11:38
 55/83 A kérdező kommentje:

53. Pont nem. Nekem ez nem jön be hogy pl munkahelyen elszalad a beszállitó vagy akárki aztán meglát strandon vagy buoiban bárhol és akkor meg rákezdenek. Ezért a kérdés is.

Beteg aki írja aki képtelen elképzelni szituaciókat is. Nyilván rondák is életük sinca velük soha semmi nem történik ha vki kiír vmit az csak kam lehet. Ezek a beteg emberek. Akik masokra mondják azt.

máj. 7. 11:41
 56/83 anonim ***** válasza:
80%
Tulajdonképpen meg tudnán fogalmazni egy rövid mondatban, hogy mi a problémád?
máj. 7. 11:46
 57/83 anonim ***** válasza:
75%
Az, hogy nem te vagy a kifutó sztárja akit mindenki bámul bárhol jársz a világban?
máj. 7. 11:47
 58/83 A kérdező kommentje:

56.

A konkrét bajom hogy pl szürkeegerként nem vesz észre aztán pl ha lesz céges rendezvény meg rámnyomulnak.

Ez a bajom.

Ha tetszik is valaki, ezzel csak lehoz az eletemről is. Tehát hamvában holt.

És igy nemtom hogy lesz a kövi barátom.

máj. 7. 11:51
 59/83 anonim ***** válasza:
Az emberek nem a szürke egereket veszik észre hanem azt aki kilóg a tömegből. Ha ezt nem tudod elfogadni sosem lesz barátod. A férfiaknak te ha nem öltözöl ki csak egy nő vagy a sok közül, ne legyen akkora egód hogy ezt nem fogadod el. Vagy lehet, csak akkor megintcsak: nem lesz soha barátod.
máj. 7. 11:59
 60/83 anonim ***** válasza:
15%
Szia. Beteg vagy. Van segítség, ha akarod.
máj. 7. 11:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!