Felnőtt sportos pasiként fényes fekete leggings utcára?
Figyelt kérdés
2022. dec. 23. 16:22
51/53 anonim válasza:
50.
És ez igaz a szűk farmerre meg a harisnyára is.
De ezek a küllőhibások valahogy ezt nem tudják, ezért nem értem miért is példáloznak ezekkel a ruhadarabokkal.
52/53 anonim válasza:
51. Igen, így van. Valószínűleg azért, mert ők nem merik ezeket a ruhadarabokat felvenni. Túlságosan meg akarnak felelni az elvárásoknak, pedig már a mai világban egy férfi ruhatárában is szükséges egy- két leggings, egy sportolónak kötelező is!
53/53 anonim válasza:
Nekem ilyen fényes leggingsem nincsen, meg valószínűleg nem is venném fel utcán, max sport célból. Viszont sima pamut leggingsem biztos van vagy tíz darabom. Itthon nagyon sokat csak abban vagyok. Az egyik legkényelmesebb nadrágom nagyon szeretem hordani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!