Felnőtt sportos pasiként fényes fekete leggings utcára?
Egy normális hetero férfi hol tartja komfortosnak felvenni egy NŐI ruhadarabot? Ember, te se vagy normális. Kezet foghatsz a kérdezővel.
Figyelj, akinek van valami beütése, az fogja felvenni a másik nem ruháit. Eszem ágában se volt soha, még gondolat szintjén se, hogy férfi ruhát vegyek fel.
De várj, mindjárt megkérdezem a páromat, hogy felvenné-e az én szoknyámat, vagy futószettemet, hátha az neki kényelmes.. bocsi, de inkább fintorogna ezen, ismerem.
Nagyon jól bizonyítjátok, hogy mennyire aberrált, beteg lett a mai világunk. Megérett a világ a pusztulásra. Szodoma és Gomora.
31.
Te nagyon beteg vagy.
Kezeltesd magad.
Na szeva!
31-es nagyon buta vagy, menj edukáld magad.
Tök mindegy miket linkelsz még mindig nincs olyan, hogy meleges és hetero ruha
Hűű.. látom az időjárással együtt eléggé meleg lett itt a légkör.
Igen, tudom, velem van a baj, hogy azt feltételezem egy HÍMnemű emberről, hogy hetero és hogy ennek megfelelően is tud öltözködni.
Hát ez van. A szemetekben beteg vagyok, a többiek szemében, pedig egy egészséges hetero nő, aki a hetero férfiakat szereti, akik nem női fényes leggingset hordanak. :)
Senki nem kérdezte a preferenciád és hogy mit szeretsz.
Attól mindenki úgy fog öltözködni ahogy nekik kényelmes, kutyát nem érdekli, hogy egy vadidegennek mi tetszik.
Ne foglalkozz senkivel, nyugodtan hordjad, én is hordom, majd a nők foglalkoznak vele, akkor én is. Én sem vagyok kíváncsi sem a vénuszdombjukra sem a tevepatájukra, de még némelyik valagára sem, mégis az "arcomba tolják". Persze vannak értelmes nők még szerencsére, akik normálisan fel tudnak öltözködni, de sokan még nem, aztán csak röhögnek a férfiakon is, hogy ők úgy öltözködnek, ahogyan akarnak, ráadásul kényelmesebben is, mert aki azt mondja, hogy a leggingsnél van kényelmesebb nadrág, az vagy önmagának is hazudik, vagy nem próbálta, persze az értelmesebbek felfogják, hogy hiába a legkényelmesebb, annak megvan a viselési formálja, hogy ne legyen ízléstelen, de:
EZT BETARTVA FÉRFINAK ÉS NŐNEK IS ÚGYANÚGY KÉNYELMES, ÉS JOGA HORDANI !
PONT !!!!
Hát benézted, mivel a 30-as választ nem én írtam.
31-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!