Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Felnőtt sportos pasiként...

Felnőtt sportos pasiként fényes fekete leggings utcára?

Figyelt kérdés

2022. dec. 23. 16:22
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
10%

Egy normális hetero férfi hol tartja komfortosnak felvenni egy NŐI ruhadarabot? Ember, te se vagy normális. Kezet foghatsz a kérdezővel.

Figyelj, akinek van valami beütése, az fogja felvenni a másik nem ruháit. Eszem ágában se volt soha, még gondolat szintjén se, hogy férfi ruhát vegyek fel.

De várj, mindjárt megkérdezem a páromat, hogy felvenné-e az én szoknyámat, vagy futószettemet, hátha az neki kényelmes.. bocsi, de inkább fintorogna ezen, ismerem.

Nagyon jól bizonyítjátok, hogy mennyire aberrált, beteg lett a mai világunk. Megérett a világ a pusztulásra. Szodoma és Gomora.

2022. dec. 26. 12:18
 32/53 anonim ***** válasza:
59%
#31 igen megérett a pusztulásra a magadfajta neonáci felsőbbrendű eresztény-fideSS szektások miatt!🤮
2022. dec. 26. 14:08
 33/53 anonim ***** válasza:
47%

31.

Te nagyon beteg vagy.

Kezeltesd magad.

Na szeva!

2022. dec. 26. 16:48
 34/53 anonim ***** válasza:
60%

31-es nagyon buta vagy, menj edukáld magad.

Tök mindegy miket linkelsz még mindig nincs olyan, hogy meleges és hetero ruha

2022. dec. 27. 10:09
 35/53 anonim ***** válasza:
0%

Hűű.. látom az időjárással együtt eléggé meleg lett itt a légkör.

Igen, tudom, velem van a baj, hogy azt feltételezem egy HÍMnemű emberről, hogy hetero és hogy ennek megfelelően is tud öltözködni.

Hát ez van. A szemetekben beteg vagyok, a többiek szemében, pedig egy egészséges hetero nő, aki a hetero férfiakat szereti, akik nem női fényes leggingset hordanak. :)

2022. dec. 27. 10:45
 36/53 anonim ***** válasza:
61%

Senki nem kérdezte a preferenciád és hogy mit szeretsz.

Attól mindenki úgy fog öltözködni ahogy nekik kényelmes, kutyát nem érdekli, hogy egy vadidegennek mi tetszik.

2022. dec. 27. 10:50
 37/53 anonim ***** válasza:
89%

Ne foglalkozz senkivel, nyugodtan hordjad, én is hordom, majd a nők foglalkoznak vele, akkor én is. Én sem vagyok kíváncsi sem a vénuszdombjukra sem a tevepatájukra, de még némelyik valagára sem, mégis az "arcomba tolják". Persze vannak értelmes nők még szerencsére, akik normálisan fel tudnak öltözködni, de sokan még nem, aztán csak röhögnek a férfiakon is, hogy ők úgy öltözködnek, ahogyan akarnak, ráadásul kényelmesebben is, mert aki azt mondja, hogy a leggingsnél van kényelmesebb nadrág, az vagy önmagának is hazudik, vagy nem próbálta, persze az értelmesebbek felfogják, hogy hiába a legkényelmesebb, annak megvan a viselési formálja, hogy ne legyen ízléstelen, de:

EZT BETARTVA FÉRFINAK ÉS NŐNEK IS ÚGYANÚGY KÉNYELMES, ÉS JOGA HORDANI !

PONT !!!!

2022. dec. 27. 12:00
 38/53 anonim ***** válasza:
89%
ugy látom 30 és 31 ruha alapján ítél meg embereket 31 es már politikát is belekeveri öltözködésben gratulálok mindkettőnek.
2022. dec. 27. 18:37
 39/53 anonim ***** válasza:
10%
Szerintem ugyanaz a két válaszoló, legalábbis remélem, hogy ekkora retardált emberből csak egy van 😃
2022. dec. 27. 20:07
 40/53 anonim ***** válasza:
16%

Hát benézted, mivel a 30-as választ nem én írtam.

31-es voltam

2022. dec. 27. 21:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!