Hogyan lehet zipzárakat varrni leggings-re, hogy "biker" style legyen?
Egy műbőr leggings, amire zipzárok vannak varrva így ezáltal ilyen motoros hatása van.
Nekem egy ugyanilyen nacim van, de nincsennek rajta zipzárok. Az enyém natúr.
Szeretnék rátenni néhányat, hogy a képen látható vagány stílusú, egyedi legyen.
A képen látható nacinál a zipzárok nyithatóak, ez nem fontos nekem, csak mint dísz tetszik nagyon.
De hogyan, mivel? Pillanatragasztó? Mit tanácsolsz?
Nagyon motoros hatású :D :D
Falra mászok, hogy mindenre ráakasztják, hogy motoros ruha. A kedvencem amikor a csaj egy vékony műanyag leggingsben, meg a kínai műbőrdzsekiben és edzőcipőben ül hátul a motoron és így már azt hiszi, hogy mekkora motoros. Nem kéne nagyot esnie ahhoz, hogy rájöjjön, hogy lósz.rt nem ér az a ruha ha elesel.Ha már motorozni akar akkor vegyen már rendes ruhát ami véd is és ne csak divat mocis legyen.
Amúgy kivágod ott ahova a zipzárt tennéd, mad bevarrod úgy mint ahogy a képeken van. Szerintem akkor jársz a legjobban, ha elviszed egy varrónőhöz. Pillanatragasztót felejtsd el és nem csodálkoznék ha irritálna, dörzsölne a zipzár.
Mitől motoros?
Amúgy egy varrónő könnyen megoldja amit szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!