Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lelosi legginsekről mi a...

Lelosi legginsekről mi a tapasztalatotok? Vagy hol vesztek legginseket?

Figyelt kérdés
Megéri az árukat? Tartós, jó anyag nem szakad? Mennyire vastag? Lakásban 21fokban elég a sima vagy fáznák? A thermo nem ázik át télen pl ha havas lesz? Elég nadrágnak az is minuszban? Vagy ti hol vesztek vékony/vastag legginseket?

2022. nov. 22. 23:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%

Még sosem próbáltam, nekem dekatlonos van.

Az teljesen oké.

F.44

2022. nov. 23. 11:20
 2/11 anonim ***** válasza:
5%
Öltött fel normálisan, a leggings az továbbra sem nadrág, max otthonra jó viselet !
2022. nov. 25. 15:03
 3/11 anonim ***** válasza:
83%

2.

Ki öltött?

Hány öltés?

2022. nov. 28. 11:44
 4/11 A kérdező kommentje:

2es mi a baj a ha nem otthonra veszem fel a leggingset? Nem az áttetsző fajtára gondoltam ami harisnya.

[link]

2022. dec. 7. 08:46
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Ha otthonra, azzal semmi, nyilván otthon mindenki azt visel amit akar !
2022. dec. 19. 14:23
 6/11 anonim válasza:
Szia! A Lelosi leggingsek nekem nagyon jó minőségűek, évek óta ezt hordom, és a kislányom is. A vastagabb elég télen, de 0 fok alatt azért kevés. A vékony lelosit 10 fok felett hordjuk, akkor elég, 20 fok felett a caprit szoktuk. Én minden nap ezt hordom, pl. a sötétkék hosszút kb 3 éve, és még nem bolyhos! Pikalunát is vettem már, talán az egy picit hamarabb bolyhosodik, hamarabb kopik nekem, de ez lehet csak véletlen. Szóval a LElosi drága, de pl 2 jól megválasztott színt kombinálok alkalmi és sportos ruhákhoz is, mindennapos használatra, és nagyon nagyon kényelmes. Tény, leggings, én sosem veszem fel rövid felsővel. A téli nem vízálló, csak meleg. Hóban átázik. A nyárin viszont sosem láttam izzadtságfoltot, 30 fok felett sem.
2023. ápr. 24. 18:12
 7/11 anonim ***** válasza:
3%
Viseljetek normális nadrágot, a lányodat is ne a magamutogatásra tanítanád.. Ezt mondom mindenkinek, nem az új generációval van a baj, hanem azokkal akiknek nevelni kellene őket....
2023. ápr. 27. 09:47
 8/11 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Vettem végül egy akció keretében 3 db Silhouette-t és nagyon kellemes az anyaguk, puha és kényelmes. (Egy kék Berlin és egy szürkés Uppsala nevű nacival semmi gond) Viszont a rózsaszín Sevilla nevű az nekem átlátszó popsinál :( csak testszínű bugyival jó, egyébként mindegyik "Normál" méretű és azt a választ kaptam hogy csak akkor lehet átlátszó ha nem jó méretet választottam és vegyek "Move" nacikat jó drágán az nem látszik át... A másik kettővel nincs ilyen bajom.

Ja és köszönöm az értelmes válaszokat, a többieket meg megnyugtatom hogy nem hordok leggingset az utcán magában. Ezeket is nyári ruha alatt fogom hordani mint egy harisnyát.

2023. máj. 22. 20:23
 9/11 anonim ***** válasza:
13%
Hát nem is nadrágnak való, hanem ahogy írtad "harisnyaként" !
2023. jún. 6. 18:38
 10/11 anonim válasza:
100%

Szerintem nem az volt a kérdés, hogy illendő-e önmagában leggingset hordani nadrágként...de ha már előkerült a téma, akkor szerintem ez függ az adott leggings minőségétől, a többi ruhadarabtól amivel kombinálod, az alkalomtól, ahova felveszed, valamint a testalkattól is.

Szerintem szépen kisportolt hátsó izomzattal pl.egy fekete színű, nem áttetsző leggings tökéletesen megfelel utazáshoz, kiránduláshoz, városnézéshez. Mindent lehet ész nélkül, ízléstelenül és ésszel, esztétikusan is hordani. :-)

Nekem sok Lelosim van, nagyon szeretem, tartja a minőségét, a színét, bátran rendelj belőle, jó kis akcióik is szoktak lenni! ;-)

2023. aug. 10. 12:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!