Lelosi legginsekről mi a tapasztalatotok? Vagy hol vesztek legginseket?
Még sosem próbáltam, nekem dekatlonos van.
Az teljesen oké.
F.44
2es mi a baj a ha nem otthonra veszem fel a leggingset? Nem az áttetsző fajtára gondoltam ami harisnya.
Sziasztok! Vettem végül egy akció keretében 3 db Silhouette-t és nagyon kellemes az anyaguk, puha és kényelmes. (Egy kék Berlin és egy szürkés Uppsala nevű nacival semmi gond) Viszont a rózsaszín Sevilla nevű az nekem átlátszó popsinál :( csak testszínű bugyival jó, egyébként mindegyik "Normál" méretű és azt a választ kaptam hogy csak akkor lehet átlátszó ha nem jó méretet választottam és vegyek "Move" nacikat jó drágán az nem látszik át... A másik kettővel nincs ilyen bajom.
Ja és köszönöm az értelmes válaszokat, a többieket meg megnyugtatom hogy nem hordok leggingset az utcán magában. Ezeket is nyári ruha alatt fogom hordani mint egy harisnyát.
Szerintem nem az volt a kérdés, hogy illendő-e önmagában leggingset hordani nadrágként...de ha már előkerült a téma, akkor szerintem ez függ az adott leggings minőségétől, a többi ruhadarabtól amivel kombinálod, az alkalomtól, ahova felveszed, valamint a testalkattól is.
Szerintem szépen kisportolt hátsó izomzattal pl.egy fekete színű, nem áttetsző leggings tökéletesen megfelel utazáshoz, kiránduláshoz, városnézéshez. Mindent lehet ész nélkül, ízléstelenül és ésszel, esztétikusan is hordani. :-)
Nekem sok Lelosim van, nagyon szeretem, tartja a minőségét, a színét, bátran rendelj belőle, jó kis akcióik is szoktak lenni! ;-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!