Vinted-en ilyen esetben lehet még valamit tenni?
Figyelt kérdés
Megvettem egy drágább felsőt, aminek az állapotánál "kiváló" volt megjelölve. Azért biztos, ami biztos alapon ráközelítettem egy képre, ahol nem látszott bolyhosnak, így meg is vettem gyorsan, nehogy közben megvegye más... Utána viszont másik képnél már elég bolyhosnak, viseltesnek tűnik, gondolom jobbak a fényviszonyok, de ezt csak fizetés után vettem észre. Eltudok állni a vásárlástól még így? Ill. ilyenkor automatikusan kapom vevőként a rossz értékelést?ma 17:43
1/2 anonim 

válasza:

Ha közös megegyezés alapján mondjátok le az eladóval, akkor nem lesz negatív értékelésed. Írd meg az eladónak, ha normális, akkor meg lehet ezt beszélni vele.
2/2 Constantine0 válasza:
A barátnőmnèl volt ilyen eset. Ha nem veszed át a csomagot, akkor visszaküldik a feladónak és meghiúsul a tranzakció.A pènzt a vinted a vevőnek visszautalja! Az egyszeri szállítási díjjal lehet, hogy csökkentve, erre már nem emlékszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!