Felnőtt sportos pasiként fényes fekete leggings utcára?
4 es vagyok
hordd nyugodtan énis aszt teszem némelyik ember egy ruhadarabot b*ziságal keverik össze én börhatásu meggings viselek ami nem nöi ruhadarab én nem fogalakozok mások véleményere mindenki tartsa magának véleményt én is tudnék bárkiről véleményt tenni lehet az személy sem olyan aki tesz vélemyét olyan tökéletes maga körül. nekem ez véleményem de csak te tudhatod hogy hordod a nadrágot.
Sosem értettem az olyan buta embereket, akik az ilyen kérdésnél egyből homároznak!
Ezek láttak már melegeket így öltözni??
Én is szoktam fekete fényes futónadrágot felvenni nem csak sporthoz, hanem kutya sétáltatáshoz, bevásárláshoz, stb.
Nem is értem mi ebben olyan nagy dolog..
Ebben az országban férfiként meg kell felelni mások elvárásainak, ha ruházkodásról van szó?
Hol élünk??
F.
Én most beütöttem a Google-ba, hogy fekete fényes leggings.
Az összes kép, amit láttam, mind csaj volt.
Szóval, kérdező, te fel akarsz venni egy olyan nadrágot, amit kimondottan csak nők hordanak? 🤔🤷🤦
És még te, meg itt jónéhányan csodálkoztok, ha erre azt írjuk, hogy meleg vagy?
Egy hetero férfi nem fog olyan ruhát felvenni, amit nők hordanak, hacsak nem, valami beütése van.
Ha az a célod, hogy meleg pasik megszólítsanak, ám legyen. A te dolgod. De ha te a női nemet részesíted előnyben párkapcsolat szempontjából, akkor ne vedd fel.
Bőrhatású leggingsben pedig nem sportolnak. Egyébként pedig az ilyen típusú nadrágokat is csak az olcsó csajok veszik fel, plusz a cigányok.
Gratulálok az ízlésedhez. 👏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!