Felnőtt sportos pasiként fényes fekete leggings utcára?
Csakhogy, ma is tanulj valamit:
Ilyen ruhákat rajtuk kívül ki venne fel?
Tudod, az agyad azért van, hogy használd, már ha van. 🤦🤷🤔
Ui. Vagy, pl. ez is..
De ha beütöd, hogy Drag queen, akkor is jellegzetes, csak rájuk jellemzőt fogsz találni.
Ezek nem öltönyök, hanem női nadrágkosztümök. Oké, a nyakkendő nem odavaló, de a többivel nincs gond.
Az, hogy a te tudásod a béka segge alatt van, azzal inkább ne dicsekedj!
Tudod, bölcs maradtál volna, ha csendben maradtál volna. :)
Mindent kilehet magyarázni, ha nőkről van szó, igaz?
Engem nem lehet átbhaszni azzal a rossz dumával , hogy egy férfi öltönyt átszabnak karcsúsítottabbá és ráfogjuk, hogy ez már kosztüm!
És ugye ott a nyakkendő, vegyük azt is figyelembe.
Te kis megvezetett.
Mondták már, de akkor a te kis fejedbe is beleverem, a mai világban a férfiak elnőiesednek, a nők elférfiasodnak, a többség.
Felőlem vegyél fel női ruhadarabot, neked van ezzel valami pszichés beütésed nem nekem. Talán feltűnési viszketegségben is szenvedsz.
Hordj szoknyát az utcára, majd kiröhögnek, a te bajod.
A magadfajta egysejtűek a divathoz se értenek, de úgy p..fáznak itt, mintha divatcégük lenne.
Mindegy, ti csak ugatni tudtok, de hát, amelyik kutya ugat, az nem harap. :)
Ha ilyen jól tudod, hogy a mai világban a férfiak elnőiesednek, a nők meg elférfiasodnak, akkor nem is értem mit fröcsögsz itt?!
Nehogy túlpörgesd magad, mert érgörcsöt kapsz a végén, én meg csak röhögni fogok, mert a fajtád hidegen hagy, attól még úgy öltözök ahogy NEKEM tetszik, és nem a fajtád féle divatrendőrnek.
Ja, kérem, akkor bocsi, hogy egy férfiról azt feltételeztem, hogy hetero, én kérek bocsánatot. Hát igen, a mai világban már semmi sem az, ami annak látszik. Akkor viszont ne lepődjön meg se a kérdező, se a többi, hogy melegnek nevezzük, mert akkor az, nem kell itt köntörfalazni :) vállalja fel magát, ennyi. :)
Végül is, csak te csinálsz bohócot magadból, nem én, ha nem tudsz öltözködni. Tudod, jó lenne egy kis önismeret, önvizsgálat és megfelelő énképismeret számodra, mert nagyon alacsonyan mozogsz.
Tehát szerinted a nemi orientáció a ruhák viselésétől alakul ki!
Hát barátom te sötét lehetsz mint a vakond zsebe!
Így arc nélkül még dicsekedhetsz a butaságoddal, de élőben inkább tartsd vissza.
Te az a fajta vagy aki szerint egy férfi csak akkor fêrfi, és hetero ha a te elképzeléseid szerint öltözködik.
Úgy élje le az életét, hogy még véletlenül se vegyen fel olyan ruhát ami komfortos neki, mert neked nem fog megfelelni.
Szerinted engem érdekel mások véleménye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!