Ha téli, bélelt leggingset veszek hordhatom rövidebb pulcsikkal?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy igen, senki nem tiltja meg, de nem lesz benne tevepatám a nadrág vastagsága miatt? Mert zavarna, ha látszana.2022. dec. 18. 12:47
3/8 anonim válasza:
Nekem van ilyenem, és nincs tevepatám. Ettől függetlenül hosszabb pulcsikat hordok hozzá, mert nekem nem elég meleg.
4/8 anonim válasza:
Én ilyesmit keresek pl bőrszínben most. (:
Mert én csak úgy hordanám mondjuk, hogy ráhúzok sima harisnyát (nagyon harisnyás/szoknyás típus vagyok) és akkor nem kell megfagyni a téli időben.
Vagy egy hosszú pulcsival/pulcsiruhával esetleg. Én röviddel nem hiszem, felvenném, mert harisnya hatása van elől hátul a varrástól például.
5/8 A kérdező kommentje:
#3 Ez a Calzedonia leggingsed van? Akkor ezekszerint mégsem olyan meleg? Megtudod mondani mennyire magasderekú?
#4 Calzedoniának meg a Tezenisnek is van bélelt bőrhatású leggingse.
Jövőhéten lesz annyi időm, hogy elmenjek megpróbálni, addig is köszönöm a válaszokat.
2022. dec. 18. 16:37
6/8 anonim válasza:
Mint a sima, úgy a bélelt leggings sem nadrág, szóval, ezt is hosszabb felsővel illik viselni, nem kötelező, csak úgy baromi ízléstelen ! A leggings az nem nadrág és nem is lesz !
7/8 anonim válasza:
Otthonra mindenki úgy veszi fel ahogy neki kényelmes, én például bele is szoktam tűrni a leggingsbe a felsőmet, viszont utcára mindenképp hosszabb ruhával hordd
8/8 anonim válasza:
Utolsó, vannak még értelmes nők ? :O
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!