Felnőtt sportos pasiként fényes fekete leggings utcára?
Figyelt kérdés
2022. dec. 23. 16:22
41/53 anonim válasza:
Nem baj a retardáltak tartsanak össze ❤️
42/53 anonim válasza:
41.
Mindenki magából indul ki..
Legalább őszinte voltál.☺️
43/53 anonim válasza:
Ez elég gyenge volt, nem baj, máskor majd összejön, de azért értékelem a próbálkozást ❤️
44/53 anonim válasza:
Akkor nem írtam újat, legalább ismerted, és magadra ismertél..
45/53 anonim válasza:
Fejezzétek már be, teljesen mindegy, hogy kinek mi tetszik, mindenki magának öltözködik, mivel a lányok ( nő-nek nem nevezném az olyat, akikre most gondolok ) sem tudják hordani normálisan a leggings ( persze tisztelet és nagy tisztelet a kivételnek ), ezért teljes nyugodtsággal a férfiak is viselhetik. Jogszabály engedi ? IGEN ! A harisnya és a leggings eredendően férfi ruhadarab ? IGEN ! Kényelmes a férfiaknak ? IGEN ! Akkor be lehet fejezni, ha nem tetszik ne hordjad, de ne gondold magad akkora ásznak, hogy miattad megy mindenki utcára és neked akar tetszeni, lehet ezzel belegázolok a kis lelkedbe, de fogadd el, hogy akárhogyan öltözöl fel ugyanaz maradsz és ugyanannyi is érsz ! Fordítok, a divatcégek legdrágább és legtrendibb ruháját megveheted és felveheted ugyanolyan senki leszel ! Magadnak élsz, vagyis magadnak kellene. Az csak egy dolog, hogy megfelelési kényszered van, hogy másoknak megfelelj, vagy tényleg egy akkora önelégült idióta vagy, hogy azt hiszed majd te mondod meg ki mit vegyen fel.
46/53 anonim válasza:
45-ös maximálisan igazad van, de várj nemsokára jönnek habzó szájjal fröcsögni, hogy meleges 😂
47/53 anonim válasza:
Ahogyan írtam, ennek 2 oka van:
- Nem merik felvenni, mert megfelelési kényszerük van, pedig tudják, hogy kényelmes, ezért ha önmaguknak határt szabva nem veszik fel, megszólnak, hogy neked se legyen már jó
- Annyira öntelt egoista barmok, hogy azt hiszik mindenki nekik akar megfelelni és ők annyira mások, hogy ők döntik el mi a helyes és mi nem, közben ugyanolyan senkik, sőt lehet még kevesebbek is, az ilyen reakciójuk alapján feltételezhető, hogy sokkal kevesebbek
48/53 anonim válasza:
Sajnos igen, nagyon sokat hisz magáról néhány ember 😃
49/53 anonim válasza:
47.
Teljesen jól megfogalmaztad!
De ezeknek nem szabad teret engedni, ezt összefogással tudjuk kivitelezni.
50/53 anonim válasza:
Egyébként én azt vettem észre , hogy a leggingset többségben, biztos van kivétel, nem is szeretik a melegek, tehát nem tudom milyen alapon párosítja ezzel bárki is. Én is szoktam hordani, van amikor utcára is, pedig van barátnőm, nem hiszem, hogy a két dolog összefüggne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!