Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Sok egy nadrágért 8ezer ft?...

Sok egy nadrágért 8ezer ft? Te max mennyit adnál érte?

Figyelt kérdés
2010. júl. 15. 20:09
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:

Végiggondoltam...

én havi 60ezret keresek, úgyhogy szinte minden drága nekem. És ez a 8000ft már nagyon a felső határ, de ha belegondolok hogy kb. évente veszek egy nadrágot akkor nem annyira sok érte.

Viszont.... (09:28) Fel nem fogom hogy miért kell egy tök átlagos nadrágot 23ezerért megvenni? (mert azon a képen egy tök átlagos farmer van) Még ha meg is teheti valaki... mi értelme? Csak azért hogy felvágj vele a haverok előtt? Más 5 ugyanolyan farmert vesz annyiért. Akkor most ki az okosabb?

2010. júl. 16. 13:39
 32/40 anonim ***** válasza:

nem tudom, milyen nadrágot szeretnél venni, de végülis a "mai világban" már bármilyen nadrágért elkérnek ennyit:s

csak akkor éri meg drága farmert venni, ha az Levi's, Wrangler, Lee, stb., viszont az 20-25 ezer forintba fog fájni, ha nem többe.

és ez nem státuszszimbólum, hanem minőség. és most tényleg! 4-6ezer forintos farmerjaim voltak a Zarából, és 2-3 év múlva kezdtek kikopni, elszakadni.

A szüleim 20-25 éves Levi's farmerkabátjai és nadrágjai viszont teljesen épségben megvannak és köszönik jól vannak... egy kis fakulás a térdekes és a fenékrészen, de működnek:)

Ilyen fizetés mellett tudom, meg kell gondolnia az embernek, mire ad ki, én ennyit tudok a témával kapcsolatban segíteni:)

2010. júl. 16. 19:08
 33/40 anonim ***** válasza:
Jaj és hozzáteszem, hogy nem magas lóról beszélek!! Csak most készülök egy Levi's nadrágot venni én is, és ugyanez a gondolatmenet alapján:)
2010. júl. 16. 19:10
 34/40 anonim ***** válasza:
Megfogalmazás. *.*
2010. júl. 16. 20:56
 35/40 anonim ***** válasza:
Egy hangypcsnyi képen persze, hogy tök átlagos meg ugyanolyan, de élőben látszik a különbség.
2010. júl. 17. 00:09
 36/40 anonim ***** válasza:

nem, én nem felvágásnak értettem, mert távólaljék tőlem!

De azért azt már kikérem magamnak, hogy kioktass, hogy "ki az okosabb" Ezek a nadrágok, több évig bírják..Igazán megéri az árát! Igen, lehet, hogy valaki nem teheti meg, de nekem ahhoz már semmi közöm, nem szólom le azokat akik turis, vagy olcsó ruhákban járnak, de akkor elvárom, hogy ők se szóljanak le engem:@ Ennyit akartam, nah ki az okosabb..( nem veszekedni akarok)

2010. júl. 17. 07:51
 37/40 anonim ***** válasza:

22:55 én pl. Pesthez közel lakom, Pandorf nem itt van, hogy átruccanjunk vásárolni. Egyszerre 1-2 ruhát veszek, mert havonta annyit tudok megvenni, max. 20- 30 ezret költök el egyszerre, havonta is max. 40- 50 ezret, de van, hogy jóval kevesebbet, attól függően van- e fontosabb kifizetnivalónk (váratlan kiadás).

Én is tudom, hogy külföldön minden olcsóbb, az Outletek ott tényleg jó áron árulnak, de mivel nem éri meg tízen- huszonezer Ft benzint áldozni azért, hogy elköltsünk 50 ezret, amiből 10 ezret spórolnánk.

Tartsd meg az okoskodásaidat és örülj, hogy át tudsz ruccanni Pandorfba meg máshova és magadat járatod le azzal, hogy lehülyézed azokat akinek van lehetőségük megvenni egy többezres darabot.

De itt már tapasztaltam, annyi irigy ember írogat ide, akik a kínai boltokban vásárolnak, meg párszáz forintos gagyikban járnak, és ezerrel szólogatnak be azoknak, akiknek nem okoz gondot egy tízezres ruhadarab megvásárlása.

25, L

2010. júl. 17. 08:28
 38/40 A kérdező kommentje:

07:51

Ezeknek a drága nadrágoknak az anyaga tökéletesen megegyezik azzal amit turiban vagy kínaiban megkapsz sokkal olcsóbban. Vagy te azt hiszed 23ezerért arannyal szövött nadrágot kapsz vagy mi? Tökéletesen ugyanazt kapod csak egy ismert névvel ellátva (azért fizetsz sokat)... akkor te miért a drágát választod? Én csak erre lennék kíváncsi, nem vitázni akarok. Bocsi.

2010. júl. 17. 11:31
 39/40 anonim ***** válasza:
hát ez az ,hires nevének fizetik meg..én is ezt mondtam,h minnek 10 ezer fölött kidobálnom..mondok 1et van nadrágom ami 2-3 éve megvan és teljesen még mindig jó akkor 4000-5000körül vettem..ugyanazok az anyagok,csak villogni akarnak h mennyit költenek,nem a ruha teszi az embert.pl amit emiltettél 23 ezerest ugyanolyan faszont is lehet kapni olcsoban,mindegy ti tudjátok mirre költitek,aztán majd 1szer sírva fakadtok h elszakadt.
2010. júl. 17. 12:19
 40/40 anonim ***** válasza:
Jah igen és nem vagyok irigy senkikre aki ennyiért vesz,csak én érezem h tök fölösleges 1szar drága ruhákért,ami ugynaugy lehet kapni olcsoban,ilyen hasonlo fazonért.nekem is vanolcso ruhám már pár éve mégsem szakadt mindegyik.
2010. júl. 17. 12:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!