Sok egy nadrágért 8ezer ft? Te max mennyit adnál érte?
ha márkás, akkor még olcsónak is mondható. mondjuk a H&M-ben egyszer vettem egy sima farmer csőnacit 2500 Ft-ért!=D
szerintem amúgy pofátlanság a rövidnaciért elkérni annyit, amennyit, mert szinte egy darabka anyag. az enyémet turiban vettem újonnan, 2000 Ft-ért-
Miért venné apuci pénztárcájából? Én is veszek ennyiért dolgokat, sőt 40-50ezres cipőm, meg hatvanezres táskám van és rég nem "apuci" pénzéből.
Egyébként is, ha apuci mondjuk keres 400-500ezret, akkor a gyereknek miért kéne olcsó ruhában járni? Mi szégyen azon, hogy a szülő ruhát vesz a gyerekének? Nyilván más anyagi színvonal, más van a hűtőjükben, más a kocsijuk, máshova mennek nyaralni és más ruhákba járnak.
Engem kis korom óta arra tanítottak, hogy inkább adjak érte többet, de az akkor gyakorlatilag le fog rohadni rólam, és évekig jó lesz.
Most is van egy drága farmerom, két éve, legalább egy héten háromszor felveszem és még mindig tök jól néz ki, csak mostanában kell majd egy 500 forintos cipzár cserét megejteni és jó lesz továbbra is. A negyvenöt ezres csizmámmal meg a harmadik telet sétáltam végig és ha kiboxolom most is olyan, mintha a boltból hoztam volna ki, kényelmes és még mindig divatos.
Hülyeség, hogy nincs olyan minőség különbség. Lehet, hogy az ötezres, meg a 10ezeres farmer között nincs akkora különbség, de a jóval drágább már jobb is.
Múltkor vittem az egyik cipőmet sarkalltatni és mondtam, hogy a legjobb minőségűt tegye rá, mert nem akarom, hogy egy hónap után lekopjon. Erre azt mondja nekem, hogy márpedig a mai cipő sarkak ilyenek. Hát mondom érdekes, hogy két évet hordtam rendszeresen és még a gyári sarok van rajta és nincs felkopva teljesen. És ott csodálkozott.
A minőséget meg kell fizetni. Ha valakinek nem telik rá, nem baj, csak minek pocskondiázza azt, akinek telik? Ez olyan, mintha elkezdenéd nekem osztani az észt, hogy én hogy gondolom, hogy vajkrémet kenek a kenyeremre, mikor a kockamargarin is megteszi. Hát én a vajkrémet szeretem. Lágy, krémes, finom, illatos, jól kenhető. Kend a margarint nyugodtan, csak ne mártírkodj vele.
én meg azt utálom veszettül, ha lenéznek azért a gazdagabb szülők gyerekei, mert turiból vannak a ruháim, mert anyám diplomával sem tud annyit keresni, hogy a kaja meg a rezsi mellett havi több mint 2000ft maradjon ruhákra.. sőt, néha nem is marad ilyenre, ezért vesszük a lehető legolcsóbbat. és nagyon tudom utálni, ha a gazdagok villognak a több tízezres cuccaikban, és lenézve néznek az én kopott rövidnadrágomra, vagy hasonló. na de mindegy, ilyen az élet.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!