Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Sok egy nadrágért 8ezer ft?...

Sok egy nadrágért 8ezer ft? Te max mennyit adnál érte?

Figyelt kérdés
2010. júl. 15. 20:09
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen, ha egyszerű rövidnadrág akkor 500ft-ot, ha farmer akkor 2500ft-ot max. Sajnos így is egy évben ha egyszer tudunk új ruhát venni.
2010. júl. 15. 20:14
 2/40 anonim ***** válasza:
15%
hát én rövidnadrágot 6-8ezerért veszek, farmert meg 16-27ezer. Szóval szerintem nem sok érte
2010. júl. 15. 20:16
 3/40 anonim ***** válasza:
sztem egy minőségi nadrágért annyira nem... én olyan 5-6 ezerért szoktam venni ha veszek..
2010. júl. 15. 20:16
 4/40 A kérdező kommentje:
farmer 27ezerért? na te sem vagy normális már bocsánat:D farmer minden boltban akad, akár 3ezerért is. abban semmi különleges nincs. én ilyen egyedi vadabb nadrágot néztem ki 8ezerért, netről és postaköltséggel együtt számítva. anyum szerint ez nagyon drága, én nem tudom... szerintem reális ár érte.
2010. júl. 15. 20:24
 5/40 anonim ***** válasza:

ha márkás, akkor még olcsónak is mondható. mondjuk a H&M-ben egyszer vettem egy sima farmer csőnacit 2500 Ft-ért!=D

szerintem amúgy pofátlanság a rövidnaciért elkérni annyit, amennyit, mert szinte egy darabka anyag. az enyémet turiban vettem újonnan, 2000 Ft-ért-

2010. júl. 15. 20:39
 6/40 anonim ***** válasza:
2000-nél többet nem adok nadrágra. nézelődj teszveszen és vaterán, vannak marha olcsó cuccok :D
2010. júl. 15. 20:44
 7/40 anonim ***** válasza:
Szerintem sok, én 4000-nél többet nem adok.
2010. júl. 15. 21:29
 8/40 anonim ***** válasza:
De ne is haragudjatok, azt miért kell leszólni, aki drágább farmert vesz? Mondjuk az a 27 ezres farmeres gyerek nyílván apuci pénztárcájából, de én minden márkás ruhámat a saját pénzemből veszem, mert abban jobban érzem magam. És igenis van különbség farmer és farmer között. A 8 ezer pedig csak akkor reális egy farmerért, ha jó a minősége és ismertebb.
2010. júl. 15. 22:02
 9/40 anonim ***** válasza:

Miért venné apuci pénztárcájából? Én is veszek ennyiért dolgokat, sőt 40-50ezres cipőm, meg hatvanezres táskám van és rég nem "apuci" pénzéből.

Egyébként is, ha apuci mondjuk keres 400-500ezret, akkor a gyereknek miért kéne olcsó ruhában járni? Mi szégyen azon, hogy a szülő ruhát vesz a gyerekének? Nyilván más anyagi színvonal, más van a hűtőjükben, más a kocsijuk, máshova mennek nyaralni és más ruhákba járnak.

Engem kis korom óta arra tanítottak, hogy inkább adjak érte többet, de az akkor gyakorlatilag le fog rohadni rólam, és évekig jó lesz.

Most is van egy drága farmerom, két éve, legalább egy héten háromszor felveszem és még mindig tök jól néz ki, csak mostanában kell majd egy 500 forintos cipzár cserét megejteni és jó lesz továbbra is. A negyvenöt ezres csizmámmal meg a harmadik telet sétáltam végig és ha kiboxolom most is olyan, mintha a boltból hoztam volna ki, kényelmes és még mindig divatos.

Hülyeség, hogy nincs olyan minőség különbség. Lehet, hogy az ötezres, meg a 10ezeres farmer között nincs akkora különbség, de a jóval drágább már jobb is.

Múltkor vittem az egyik cipőmet sarkalltatni és mondtam, hogy a legjobb minőségűt tegye rá, mert nem akarom, hogy egy hónap után lekopjon. Erre azt mondja nekem, hogy márpedig a mai cipő sarkak ilyenek. Hát mondom érdekes, hogy két évet hordtam rendszeresen és még a gyári sarok van rajta és nincs felkopva teljesen. És ott csodálkozott.

A minőséget meg kell fizetni. Ha valakinek nem telik rá, nem baj, csak minek pocskondiázza azt, akinek telik? Ez olyan, mintha elkezdenéd nekem osztani az észt, hogy én hogy gondolom, hogy vajkrémet kenek a kenyeremre, mikor a kockamargarin is megteszi. Hát én a vajkrémet szeretem. Lágy, krémes, finom, illatos, jól kenhető. Kend a margarint nyugodtan, csak ne mártírkodj vele.

2010. júl. 15. 22:31
 10/40 anonim ***** válasza:

én meg azt utálom veszettül, ha lenéznek azért a gazdagabb szülők gyerekei, mert turiból vannak a ruháim, mert anyám diplomával sem tud annyit keresni, hogy a kaja meg a rezsi mellett havi több mint 2000ft maradjon ruhákra.. sőt, néha nem is marad ilyenre, ezért vesszük a lehető legolcsóbbat. és nagyon tudom utálni, ha a gazdagok villognak a több tízezres cuccaikban, és lenézve néznek az én kopott rövidnadrágomra, vagy hasonló. na de mindegy, ilyen az élet.

15/L

2010. júl. 15. 22:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!