Miért árulják az interneten az Azalia nevű fogamzásgátlót az anyukák 4-5ezerért, mikor receptre 8ezer ft?
"nyugodtan" nem biztos, hogy beszednék, mert jóval gyengébb, mint az átlag fogamzásgátlók, ezáltal nagyobb az esélye a teherbe esésnek. Gondolom ezért is akarják eladni.
Én ugyan beszedtem egy dobozzal a fiam születése után, de olyan ritkán volt kedvem/energiám szeretkezni, hogy inkább áttértünk az óvszerre. Sokkal olcsóbban jöttünk ki.
Bocs az offért!
Mi is pont azért cseréltük le az azáliát óvszerre, mert gazdaságtalan volt számunkra. Se idő, se energia nem maradt túl sok hancúrozásra. :)
És én se vennék soha neten (nem netpaikáról beszélünk) semmilyen gyógyszert!!!
ez kb olyan, mint a piacon mosóport venni, aztán hazaviszed, kibontod és homok van benne:-(((
2. voltam
A lepontozók magyarázzák már el nekem legyenek szívesek, hogy mi volt ennyire haszontalan a válaszomban???
Soha nem fogom megérteni ezt a lepontozósdit...
Már a véleményét se írhatja meg az ember...
Azt nem én írtam...
Én az első vagyok, az én válaszom is 50% alatt volt, mikor kikértem magamnak a lepontozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!