Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vettetek már interneten hirdetőtől fogamzásgátlót? Szerintetek mennyire megbízható?
Figyelt kérdés
olcsóbb, és még a receptért sem kell sorban állni,:) csak nem tudom, hogy azt kapom-e amit tényleg kérek...2009. nov. 11. 12:28
1/10 anonim válasza:
nem és nem is szabad. honnan tudod, hogy épp ne drogot kapsz vagy valami más olyan szert amitől károsodhat a szervezeted.
2/10 anonim válasza:
Észnél vagy???? Ha szerencséd van, akkor csak placebó lesz benne, ha nincs szerencséd, akkor valami veszélyes szer, és még bele is halhatsz. Legyen eszed, nehogy ilyen helyről vegyél.
3/10 anonim válasza:
3 levél dorg 2-5 ezer forintért?
Az tuti nem, de bármi más lehet benne ami nem hat, vagy épp káros a szervezetre
4/10 anonim válasza:
Jah, drogot biztos nem kapsz :D
De hamis gyógyszert még kaphatsz. Ezzel van tele a híradó, meg a net.
6/10 anonim válasza:
Szerintem nem kizárt, hogy tényleg csak a nyakán maradt valakinek. Próbálj megismerkedni az illetővel, és abból vond le a megfelelő következtetést!
7/10 anonim válasza:
Persze, ismerkedj idgenekkel, és szedj be minden kétes eredetű sz/rt nyugodtan, csak ne kelljen sorbaállni. Én neked tényleg azt javaslom, hogy vedd meg, de ne felejts el a teszt után írni nekünk.
8/10 anonim válasza:
Nehogy megpróbáld! Lehet, hogy még hormont se tartalmaz, de rossz esetben még meg is mérgez, akár meg is ölhet.
9/10 anonim válasza:
teljesen megbízható. én már adtam így el gyógyszert. meg amúgy is, nem tudom, én alapból jóhiszemű avgyok, én sem vágnék át mást szerintem ezzel sokan így vannak. egyébként ha a posta ki van hagyva a dologból tehát személyesen találkoztok akkor meg is tudod nézni a szavatosságot stbt.
10/10 anonim válasza:
Én SOHA nem vennék netről gyógyszert!! Te se tedd!!! Inkább állj sorban 1 órát, de tuti, hogy az legális szer és azt tartalmazza amit kell. Szerintem a lustaság nem éri meg azt, hogy az életeddel játssz!!! De te tudod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!