Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma kiderült, hogy nem szedhetek fogamzásgátlót. Milyen megbizható módszerek vannak még? Csak a gumiban nem bizok. Ha lesz abortuszom, az nagyon vészes?
gumi plusz akármi más szerintem teljesen biztonságos.
az abortusz meg... ha beírod a google-be a képkeresőbe, gondolni sem lesz rá kedved többet..
Amit nem ajánlok az a Pharmatex cuccok, mert attól nem egy lány lett már terhes.
Ami neked jó lehet az a pesszárium, hormonmentes, csak annyi van vele, hogy időben és helyesen kell felhelyezni, viszont nagy védelmet nyújt.
Esetleg még ott van a hüvelygyűrű (Nuvaring), igaz ennek van egy minimális hormon tartalma. Nőgyógyászod mit javasolt még a gumin kívül?
Nekem pharmázott az egyik ismim és azt mondta elég bizarr, mert a nagy mozgolódásban felhabosodik, meg minden csupa krém, ráadásul van, aki allergiás rá.
Google-m keress rá a pesszáriumra.
[link] Gyógyszertárban, vagy a dokid tud ajánlani mellé zselét.
Nem értem miért tartják megbízhatatlannak a pesszáriumot, mikor az egyik legjobb mechanikai védekező eszköz az óvszer után, ha normálisan teszi fel az ember.
Ott van még a női óvszer is, ami kicsit erősebb anyagból van, mint a sima, így nehezebben szakad. Az is azon az elven alapul, hogy a felső gumigyűrű a méhszájra fekszik fel, mint a pesszárium, csak ennek még van egy hüvelyfalon végigfutó palástja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!