10 eve szedek fogamzasgatlot. Gyereket szeretnek hamarosan.3 eve teherbe estem a gyogyszer szedese mellett, es abortuszom volt. Kerdesem: Lehet meg gyerekem?
kell par honap, mire kiurul a szervezetbol a gyogyszer, de ha mellette is teherbe estel, akkor nem tart hosszu ideig, szoval kezdhetitek a probalkozast
sok sikert
Én négy évig szedtem gyógyszert, kb 8 hónap után állt helyre a ciklusom (úgy, hogy volt peteérésem is), majd két hónap múlva sikerült és megfogant a baba!
Drukkolok nektek is! 3 hónapot mindenképp hagyj a a szervezetednek regenerálódni!
szia
én 8 éveg szedtem folyamatosan a gyógyszert, novemberben volt az első "tiszta" hónapom, dec elején megjött a mensim, és jan legelején megfogant a kislányom.
a kisfiam pedig úgy fogant, hogy előtte már 3 levél tabit beszedtem foylamatában és a 3.után nem jött meg a megvonásos vérzés (és nem volt hasmarsom, nem hánytam ki a bogyót, semmi...),tehát ergo fogi gátló MELLETT fogant.
én is úgy tudom egyébként, hogy a vákumos műtét nem okoz későbbi fogantatási problémákat
sok sikert :)
10 évig szedtem fogamzásgátlót. Előtte volt 1 abortuszom:(
A fogamzásgátlót abbahagytam, mert ezt javasolta az orvos. Rá 1 évre első próbálkozásra sikerült teherbe esnem 32 évesen.
Mostmár 1,5 éves a gyermekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!